Film i Dragør Bio

Den danske komedie »Vildmænd« vises i perioden onsdag den 9. til lørdag den 12. februar kl. 20 samt søndag den 13. februar kl. 16.30.

Familiefilmen »Robotbror« vises torsdag den 10. og fredag den 11. februar kl. 16.30, lørdag den 12. februar og søndag den 13. februar kl. 14, mandag den 14. februar kl. 12, tirsdag den 15. februar kl. 14, onsdag den 16. februar kl. 11 samt torsdag den 17. februar kl. 14.

»Nightmare Alley« vises i perioden mandag den 14. til onsdag den 16. februar kl. 19.30.

»The King’s Man« vises fra den 17. februar kl. 20.

»Vildmænd«.
»Vildmænd«.

Vildmænd

Martin er skredet fra det hele. Han er rejst til Norge for at bo i naturen og jage sin egen føde, som var han en rigtig vildmand. 

Da hashsmugleren Musa pludseligt dukker op nær hans lejr – blødende og forslået efter et biluheld, bliver Martins selvrealiseringsprojekt vendt på hovedet. Snart er det umage makkerpar på flugt gennem barske fjelde med norsk politi, Musas rivaler og Martins intetanende hustru lige i hælene.

»Robotbror«.
»Robotbror«.

Robotbror

I en nær fremtid er klimaproblemerne løst. Alt er lyst og grønt og dejligt – og alle børn har tilmed deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter. 

11-årige Alberte har til gengæld en virkelig forældet én af slagsen – Robbi, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Og hun føler sig udenfor af samme grund. 

Albertes popularitet vender, da hun i fødselsdagsgave får den nyeste humanoid--model på markedet. Ind træder Konrad, den mest livagtige robot, der nogensinde er set. Han ligner faktisk 1:1 et menneskebarn. 

Efterhånden begynder Alberte at føle en ægte forbindelse til Konrad – men kan man overhovedet være venner med en robot?

»Nightmare Alley«.
»Nightmare Alley«.

Nightmare Alley

Den karismatiske, men uheldige bonderøv Stanton Carlisle får arbejde i et omrejsende cirkus, hvor han møder clairvoyant-parret Zeena og Pete. De lærer ham opskriften på succes – at lokke penge ud af folk ved at agere synsk. 

Stanton har dog ikke nok i småpengene blandt fattige cirkusgængere og vælger derfor at rejse til storbyen at bruge sin nye viden til at svindle og bondefange den rige elite i 1940’ernes New York. Med virtuosen – en sød ung pige ved navn Molly – ved sin side planlægger Stanton at snyde en farlig forretningsmand. Til formålet får de hjælp fra en mystiske psykiater, der siden viser sig at blive Stantons nok største modstander til dato. 

»Nightmare Alley« er instrueret af Guillermo del Toro, der har valgt at fortsætte sit samarbejde med den danske, prisvindende filmfotograf Dan Laustsen, der sågar også har oplevet at blive nomineret til en Oscar for sit arbejde med Toros forrige film, »The Shape of Water«.

»The King's Man«.
»The King's Man«.

The King’s Man

Da nogle af historiens værste tyraner og kriminelle genier konspirerer om at starte en krig, der vil udradere millioner af menneskeliv, er det op til én mand at stoppe dem. 

»The King’s Man« – forhistorien til kingsman-filmene – er fortællingen om, hvordan verdens første uafhængige efterretningstjeneste blev til. 

»The King’s Man« er baseret på tegneserien »The Secret Service« af Mark Millar og Dave Gibbons – og er en del af Kingsman-filmserien, der tæller »Kingsman: The Secret Service« fra 2014 og »Kingsman: The Golden Circle« fra 2017.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2022 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk