Film i Dragør Bio

»Wild Rose« vises onsdag den 29. og torsdag den 30. juli kl. 20, søndag den 2. august kl. 18.30 samt mandag den 3. og tirsdag den 4. august kl. 20.

Animationsfilmen »Trolls på verdensturné« vises søndag den 2. august kl. 14.

»The Peanut Butter Falcon« vises onsdag den 5. og torsdag den 6. august kl. 20.

»Wild Rose«.
»Wild Rose«.

Wild Rose

Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Selvom hun er født og opvokset i Glasgow, brænder hun for den upolerede countrymusik fra USA, der består af tre akkorder og sandheden om livet.

Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band synes meget lang væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone.

Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, Marion, er Roses vej til lykken måske kortere, end hun tror.

Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme.

»Wild Rose« er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

»Trolls på verdensturné«.
»Trolls på verdensturné«.

Trolls på verdensturné

Nu er Trolls tilbage – og denne gang skal de på deres første verdensturné. Det bliver et eventyr, som fører til, at de opdager, at der er mere end en slags Trolls: Der er hele seks forskellige troldestammer og med hver sin musiksmag spredt ud over kloden. Spørgsmålet er nu, om de kan mødes til musikalsk topmøde, og sammen glæde sig over musikken, trods det at de spiller hver deres genre?

Kan Techno-Trolls enes med Rock-Trolls, synes Klassisk-Trolls, at det er værd at lytte til Pop-Trolls – og hvad med Country-Trolls og Funk-Trolls? Kan de mødes og enes på kryds og tværs? I hvert fald er deres verden ved at blive meget større og en hel del højere ...

The Peanut Butter Falcon

22-årige Zak er født med Downs syndrom og bor på en institution. Han drømmer om at blive professionel wrestler og har tyndslidt sit gamle VHS-bånd med optagelser af de største kampe. Med hjælp fra en anden beboer stikker Zak en nat af for at forfølge sin store drøm.

Men verden uden for institutionen er overvældende for en ung mand med Downs syndrom. Held i uheld møder Zak den lurvede Tyler, som modvilligt tager Zak under sine vinger, og sammen bevæger de to sig ud på en rejse.

»The Peanut Butter Falcon«.
»The Peanut Butter Falcon«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2020 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk