»Julemandens Datter 2«.
»Julemandens Datter 2«.

Film i Dragør Bio

Det danske komediedrama »Lille sommerfugl« vises fra torsdag den 3. til lørdag den 5. december kl. 20, søndag den 6. december kl. 16.30, mandag den 7. december kl. 20, tirsdag den 8. december kl. 14 (Senior Bio), igen senere samme dag samt onsdag den 9. og torsdag den 10. december kl. 20. Den danske julefamiliefilm »Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal« vises søndag den 6. december kl. 14.

»Lille sommerfugl«.
»Lille sommerfugl«.

Lille sommerfugl

Den stædige landmand og svineavler, Ernst, og dennes livsledsager, Louise, inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop-musik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder – og Ernst gemmer på den største ... 

I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften kommer sandhederne piblende frem – så alt imedens, kærligheden spirer og udfordres i flere generationer, bliver familieidyllen sat på den ultimative prøve.

Julemandens Datter 2

Lucia bor i Grønland med sin far, Julemanden, og sin mor Claudia. Lucia er den første pige nogensinde på Den Internationale Julemandsskole. 

Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet – og derfor er selve julen i fare for alle verdens børn. 

Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet, og Lucia, der er den eneste, der tror på hans uskyld, tilbyder at hjælpe ham ud af mistanken. Under jagten på den rigtige tyv kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens hjerte for evigt. 

Nu er det op til de to bedste venner at finde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

»Julemandens Datter 2«.
»Julemandens Datter 2«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2020 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk