Havnegalleriet

I perioden fra lørdag den 24. til torsdag den 29. oktober udstiller de to kastruppiger Annie Thulin Schou og Marianne Klithammer på Havnegalleriet, Strandlinien 17.

Annie Thulin Schou har før udstillet med sine malerier i akvarel og akryl samt sine sjove filtede »futter« på Havnegalleriet. Hun er opvokset i Kastrup og har været indehaver af Amager Strik på Saltværksvej. Annie Thulin Schou bor nu på Den gamle Skole på Skolevej i Søvang.

Annie Thulin Schou har inviteret sin kusine, keramikeren Marianne Klithammer fra Bornholm, til at være med på udstillingen. Kusinen har arbejdet med keramik i 40 år og er berømt for sine helt speciale munke med deres helt egen historie.

Både Marianne Klithammer og Annie Thulin Schou har modtaget undervisning på Holbæk Kunsthøjskole af Peter Carlsen, som blandt andet har malet Dragørbilledet »Amager 2019«.

På grund af coronapandemien afholdes der ingen fernisering i forbindelse med denne udstillingsperiode, men udstillerne lover, at man som gæst på udstillingen vil blive budt på et lille glas og en hyggelig snak.

I udstillingsperioden vil der (med undtagelse af torsdag, hvor der lukkes kl. 15) være åbent hver dag fra kl. 13–17.

Annie Thulin Schou.
Annie Thulin Schou.
Marianne Klithammer.
Marianne Klithammer.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk