Nyt fra Dragør Boldklub:

Uafgjort mod politiet

Dragør BK–PI Fodbold 3–3

Politiet rykkede ud til Dragør – for årets sidste kamp skulle spilles på Drag-ør Boldklubs hjemmebane. Holdet fra PI Fodbold, Politiets Idrætsforening, stillede op til kamp på klubbens bedste græsbane, som på dagen så dejligt indbydende ud.

PI Fodbold (PI) havde før dagens kamp vundet ni ud af deres 10 spillede kampe og scoret hele 31 mål, mens Dragør Boldklub (DB) havde måttet nøjes med syv sejre og 23 mål i sine 10 kampe. Dermed var ingen tvivl om, at PI ville være en hård nød at knække, og ballerne skulle strammes, hvis DB skulle bevare 3.-pladsen.

DB startede da også som lyn og torden i det let disede efterårsvejr. Og Kasper Walker indledte målfesten med en scoring efter kun fire min.

Tobias Oppermann vendte et PI-angreb i DB’s højreside. Han sendte en aflevering frem til Victor Dyhl, som trak ind på midten. Dyhl spillede ud til Kasper Walker i venstresiden. Walker spillede et to med Dyhl og afsluttede til en sikker scoring i det korte hjørne. Et flot og hurtigt angreb af DB.

Efter otte min. skiftede måltavlen til 2–0, og igen var det Kasper Walker, som satte sidste fod på bolden efter et oplæg fra Kim Have.

Det var på dette tidspunkt i kampen, at PI vågnede op og kom ind i kampen. PI iværksatte et pres på DB’s forsvar, og det gav langsomt bonus. PI spillede DB bagud og viste, at de ikke er et tophold for ingenting.

PI blev reduceret til ti mand efter et frispark mod Tobias Oppermann i DB’s højreside. Men DB’s overtal varede kun kort, idet DB’s solide venstreback, Sebastian Matz, fik direkte rødt kort efter en tackling, hvor støvlens knopper var lidt for langt fremme.

PI fik endnu et gult kort efter cirka 40 min.

Kasper Walker var fremme i højresiden, hvor han sigtede efter at komme ind PI’s straffesparksfelt. Walker blev tacklet hårdt – modstanderen ramte ikke bolden, og Walker måtte tage en pause på bænken. Heldigvis var skaden ikke værre, end at han kunne komme tilbage på banen i 2. halvleg.

PI var tæt på at reducere stillingen i det døende minut i 1. halvleg, men bolden tog overlæggeren og gik ud.

2. halvleg blev mere spændende, end nødvendigt var.

I pausen måtte PI’s træner bruge store gloser, såsom: »Vi skal ind og overfalde dem fra start.« Helt så korporligt blev det dog ikke.

DB brugte pausen til skifte Patrick Sandby ind som erstatning for Marcus Braager.

Sandby brugte ikke mange min., før han appellerede for straffespark – men dommeren havde en anden mening.

Jacob Holmegaard fik tidlig fri og blev erstattet af Jacob Heinsøe Sørensen efter 48 min.

PI angreb DB højt på banen og fik lagt en dæmper på DB’s angrebsspil. Alligevel kom DB foran 3–0 på en flot scoring af Victor Dyhl efter 57 min.

Jacob Heinsøe kæmpede energisk i banens venstre side og fik spillet bolden ind på midten til Kim Have. Han lagde en perfekt bold videre frem til en fri Victor Dyhl, som med en perfekt højre inderside placerede bolden i mål. 3–0 ... kunne det nu gå galt? Ja!

Tobias Oppermann (tv.), der var uheldig at sende bolden i eget mål, og Victor Dyhl, der scorede til 3–0.

PI kom igen, for nede med tre mål gik de hjem med det ene point.

DB blev efter 3–0-målet presset helt tilbage i eget målfelt.

PI reducerede til 3–1 efter 60 min. og lagde herefter et endnu større pres på DB’s forsvar. Og det blev 3–2 efter 76 min. på et selvmål af Tobias Oppermann.

PI førte bolden op i højre side, og Oppermann sendte uheldigvis indlægget til bagerste stolpe og i eget net.

14Jægersborg BK1013–295

Stillingen i serie 1 mandag den 24. oktober.

DB er normalt gode i de sidste minutter, men lørdag var det modstanderen, der havde sidste skud på mål. PI fik lov at spille bolden rundt. En smart hælaflevering ind foran mål blev afsluttet med en venstre inderside tæt op ad stolpen uden for Frederik Fellands rækkevide – et mål, der afgjorde kampen.

Kampen, som DB burde have kørt hjem i 1. halvleg, sluttede 3–3.

I betragtning af, at DB kæmpede med ti mand i over en time, må man nok sige, at det uafgjorte resultat er godkendt – selvom en 3–0-føring ikke må sættes over styr.

Andre kampe

Bundproppen i serie 1, Jægersborg BK, tabte på hjemmebane til Kastrup. Kampen blev 1–3. HB vandt 4–2 på hjemmebane mod Hellas, og BK Viktoria tilbageerobrede 1.-pladsen med en 3–1-sejr over FC Nyhavn. Kampen Frederiksholm Sydhavnen mod Bispebjerg BK sluttede 4–2. BK Vestia vandt 3–2 over Østerbro IF 3–2, og endelig er CSC ny på 4.-pladsen efter en 4–3-sejr over Rødovre BK.