Mere kvalitet og økologi kommer på bordet hos Dragørs ældre
I Dragør er vi så heldige, at vi har vores eget køkken med faguddannet personale, der hver dag producerer frisklavet mad til beboerne på Enggården samt cirka 120 borgere i eget hjem.
Det er for mig en afgørende og selvstændig værdi, at vi laver vores egen mad i Dragør i stedet for at få det vakuumpakket og bragt udefra – det skal vi værne om.
Sidste år var jeg i praktik i køkkenet, og det var en rigtig god oplevelse. Man kan virkelig mærke den store glæde og faglige stolthed, der er i at få sammensat det helt rigtige måltid med alle de hensyn, der i øvrigt også skal tages i den sammenhæng.
Køkkenet på Enggården har allerede opnået bronzemærket i økologi, men man tager nu skridtet mod sølvmærket. Det betyder endnu højere kvalitet i råvarerne og mere mad lavet fra bunden, hvilket også medfører et mindre klimaaftryk.
Initiativet kommer fra køkkenet selv – og det er virkelig godt gået. Tak for det.
Med venlig hilsen
Nicolaj Bertel Riber (A)
Viceborgmester og formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget