Foto: Thomas Mose.
Foto: Thomas Mose.
I et samarbejde imellem Coop og Historisk Arkiv Drag­ør er en ny bog om Sydstranden blevet til.
I et samarbejde imellem Coop og Historisk Arkiv Drag­ør er en ny bog om Sydstranden blevet til.

Atter supermarked på Sydstranden

Ved Dragør Nyts deadline mandag var håndværkere i fuld gang med de sidste detaljer i den nye bygning på Krudttårnsvej, hvor SuperBrugsen senere på ugen slår dørene op.

Første åbningsdag er torsdag den 12. august – og fredag den 13. august inviterer SuperBrugesen til åbningsfest med smagsprøver og aktiviteter. Og festen fortsætter dagen efter, lørdag, når der fra kl. 12–14 tændes op i grillen – og man ved borde og bænke kan nyde musikalsk optræden fra John Mogensen Trio. 

Ny bog

I forbindelse med åbningen af SuperBrugsen har Coop i samarbejde med frivillige fra Historisk Arkiv Dragør skrevet en lille bog om Sydstrandens historie og handelslivet i Dragør. 

Der er i forbindelse med bogskrivningen blevet gravet pudsige historier frem fra arkivalierne, så nu kan man ikke mindst få rede på de ofte snørklede veje, der førte til de større butikkers beliggenhed i dag. Bogen er spækket med fotos – både nye og gamle.

I forbindelse med åbningen vil 400 eksemplarer af bogen blive foræret til kunder, der bliver tilknyttet butikken som Coop-medlemmer. 

TM

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2023 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk