Vi har modtaget:

Bekæmp ventelister – ikke privathospitaler

Hvis du bliver syg, er det vigtigste, at du kommer hurtigst muligt på benene igen. Derfor skal du have valgfrihed i velfærden, når det kommer til at vælge det behandlingstilbud, som passer dig bedst. 

I dag er der en lang række behandlinger, som private sundhedsudbydere med fordel kan levere, for eksempel fertilitetsbehandling, MR-scanninger, knæ- og hofteoperationer, indgreb mod grå stær eller sågar facilitering af fødselsforberedelse. 

Det er for mig ingen selvfølge, at det offentlige nødvendigvis behøver at producere alle de skattefinansierede sundhedsydelser selv – de kan indkøbes og suppleres af andre leverandører til gode priser. 

Desværre er det sådan, at Region Hovedstaden er den region i landet, som samarbejder mindst med private leverandører om den fælles opgaveløsning. Det er ærgerligt, da netop kapaciteten ude på privathospitalerne og de private klinikker kan være med til at trække ventelisterne på behandling ned. 

Hvis det stod til mig, så udvidede vi det frie sygehusvalg igennem langt flere samarbejdsaftaler, på tværs af regioner og med langt flere behandlinger. Du skal nemlig som patient i centrum. 

Du fortjener et medlem af regionsrådet som bekæmper ventelister – ikke privathospitaler. 

Med venlig hilsen
Carl Andersen (LA)
Kandidat til Regionsrådsvalg 2021
Herlev Ringvej 4B
2730 Herlev

Vi har modtaget: Den borgernære sundhed er vigtig

Erik Skovgaard Nielsen (V), kandidat til KV21 og formand for Venstre i Dragør, har indsendt et debatindlæg om sundhed....

Vi har modtaget: Sidste læserbrev inden valget

Vi har modtaget: Sidste læserbrev inden valget Nu nærmer valgdagen sig hastigt. Den 16. november går vi igen til...

Vi har modtaget: 112-skandalen

Finn Rudaizky (O), regionsrådsmedlem, har indsendt et debatindlæg om 112-skandalen,der skal undersøges af regionen. Læs mere

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk