Vi har modtaget:

Biografmørke og havnelys

At gå i biografen handler vel først og fremmest om at sidde i et mørkt, lukket rum for at opleve en film. Bare af den grund forekommer det ufor ståeligt, at nogen ønsker at flytte biografen til Dragør Havn, hvor lys, udsyn og udendørs aktiviteter er de bærende værdier.

Fisker Leif Tholstrup beskriver i sit indlæg (læs indlægget her, red.) så fint og klart en række yderligere, meget væsentlige problemer, der vil opstå, hvis der bygges kulturhus på havnen. 

Ironisk nok vil netop et kulturhus smadre den gamle og godt forankrede havnekultur, som rummer en mangfoldighed af skure, kasser, både og mennesker – helt andre aktiviteter, end hvad der kan foregå i et »multihus« bag nedrullede gardiner.

Det rigtigste og enkleste vil være at give skurbyen og egentlige havneaktiviteter plads til lige så stille at vokse og dermed opfylde de behov, som hen ad vejen vil melde sig, og som naturligt hænger sammen med Dragørs helt specielle miljø og forbindelsen med Øresund.

Mon ikke biografens lokaleproblem trods alt bedre kan løses i den eksisterende bygning? Der er jo masser af plads! Og kulturen trives ikke bedre i »multihuse« – måske tværtimod.

Med venlig hilsen
Lone van Deurs

Vi har modtaget: Havnens eneste bænk

Finalfred Larsen giver i dette læserindlæg udtryk for, at han mener, at det er uhensigtsmæssigt, at der sættes fiskekasser...

Vi har modtaget: Spil samme spil

Asger Varding har indsendt et debatindlæg om Krudthus 2 og kulturhus. Læs mere

Vi har modtaget – svar til Valdemar Bandolowski (T): Ny kandidat for liste T

Søren Hvalsø har indsendt et debatsvar til Valdemar Bandolowski (T). Læs mere

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk