Efterårsferie i Dragør Bio

I anledning af ferietiden i den kommende uge har Dragør Bio sat ekstra forestillinger i programmet.

Den danske, romantiske komedie »Lykkelige omstændigheder« vises onsdag den 12. til lørdag den 15. oktober kl. 20 samt søndag den 16. oktober kl. 18.30.

Familiefilmen »Skolen med magiske dyr« vises søndag den 16. oktober kl. 14, mandag den 17. oktober kl. 11, tirsdag den 18. oktober kl. 14 samt onsdag den 19. oktober kl. 11.

Den romantiske komedie »Ticket to Paradise« vises i perioden mandag den 17. til onsdag den 19. oktober kl. 20.

»Poter af stål« vises fra torsdag den 20. oktober kl. 14.

David Bowie-dokumentaren »Moonage Daydream« vises fra torsdag den 20. oktober kl. 20.

»Lykkelige omstændigheder«.
»Lykkelige omstændigheder«.

Lykkelige omstændigheder

Søstrene Katrine og Karoline var tætte som børn, men kunne i dag ikke leve meget mere forskelligt. 

Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse dj, Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester, Markus ... Det vil sige alt, undtagen børn. 

Da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld babyen. 

Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt.

Anders W. Berthelsen får soloinstruktørdebut med »Lykkelige omstændigheder«.

Skolen med magiske dyr

Ida Kronborg er flyttet til en anden by og er nu den nye pige på Østre Skole. Hun har det svært i klassen, hvor den ledende pigegruppe holder hende udenfor, og så er der kun én siddeplads tilbage til hende på første skoledag – ved siden af outsideren Benja. 

En dag introducerer Idas lærer børnene for Mortimer Morrison, der rejser rundt i verden og leder efter magiske dyr. Hvert af disse dyr er forudbestemt til at blive et barns soulmate. 

Af alle eleverne er nytilkomne Ida og outsideren Benja de første i klassen, der får magiske ledsagere! Fra nu af har Benja den ældgamle og kloge skildpadde Henrietta ved sin side, og Ida den snedige ræv, Rabbat. 

Da genstande begynder at forsvinde fra skolen, må børnene og de magiske dyr holde sammen for at løse mysteriet om skoletyven.

»Skolen med magiske dyr«.
»Skolen med magiske dyr«.

»Skolen med magiske dyr« er baseret på Margit Auers populære børnebogsserie. Der er foreløbigt udgivet 12 bøger i serien og dertil flere spin-offs.

»Ticket to Paradise«.
»Ticket to Paradise«.

Ticket to Paradise

Efter sin juraeksamen tager Lily på en tiltrængt ferie til Bali sammen med bedsteveninden Wren. 

I dette paradis møder hun Gede – en ung mand, der med sin tangfarm lever i pagt med naturen. 

Det er kærlighed ved første blik, og snart skriver hun hjem til forældrene for at invitere dem til bryllup på Bali. Derved inviterer hun også slangen ind i Paradis. 

Hendes nu skilte forældre blev også i sin tid hovedkulds forelskede, gift og fik Lily – hvorefter de har tilbragt resten af deres liv med at skændes og hakke på hinanden. Men de vil frem for alt ikke lade deres datter begå den samme fejltagelse, så for en gangs skyld bliver de enige om at samarbejde om at sabotere brylluppet. Under en smilende facade, naturligvis. I hvert fald så længe andre kigger – og når de kan undgå at drikke sig fulde.

Poter af stål

Hunden Hans drømmer om at blive en stor samurai, men det er tydeligt for enhver, der møder ham, at han er aldeles ukvalificeret. Dette beslutter den udspekulerede skurk, Ika Chu, sig for at udnytte i sine egne planer om at ødelægge den lille landsby Kakamucho. Kakamucho har nemlig anmodet om en ny samurai til at beskytte byen, og Ika Chu kan ikke forestille sig et bedre valg, end en uduelig tæppetisser. 

Før Hans ved af det, er han med titlen samurai indlogeret i den lille by. Her er det dog ikke kun Hans’ manglende evner, der udfordrer populariteten blandt byens indbyggere. De er nemlig alle sammen katte – og som alle ved, kan katte virkelig, virkelig ikke lide hunde. 

»Poter af stål«.
»Poter af stål«.

Desperat efter at bevise sit værd som samurai får Hans hjælp fra Jimbo – en forhenværende mægtig, men nu temmelig ugidelig samurai, og en energisk killing, Emiko. Det bliver starten på et eventyr, hvor fordomme overvindes, heltemod opdages, og usandsynlige venskaber formes.

»Moonage Daydream«.
»Moonage Daydream«.

Moonage Daydream

»Moonage Daydream« er en billed- og musikcollage, der fortæller David Bowies historie med musikerens egne ord. 

Instruktør Brett Morgen, har klippet koncertoptagelser og private klip sammen med musikvideoer og andre filmklip, der på den ene eller anden måde har relation til Bowie og hans musik, og lavet en fin dokumentar, der i øvrigt også indeholder klip fra mange af de interviews, som David Bowie har givet i løbet af sin lange og varierede karriere. 

Ud over Moonage Daydreams fascinerende billede af David Bowie giver filmen også et bud på, hvorfor hans musik fortsat lever og endda stadig påvirker musikken, der produceres i dag.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2023 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk