Film i Dragør Bio

Den danske film »Meter i sekundet« vises onsdag den 8. og torsdag den 9. februar kl. 20, fredag den 10. februar kl. 10 (babybio) og igen kl. 20, lørdag den 11. februar kl. 20 samt søndag den 12. februar kl. 16.30.

»A Man Called Otto« vises i perioden mandag den 13. til torsdag den 16. februar kl. 20.

Danmarkspremiere

Dragør Bio har torsdag den 9. februar kl. 17 premiere på børne- og familiefilmen »Folk og Røvere i Kardemomme By«. Filmen vises igen allerede næste dag, fredag den 10. februar kl. 17, lørdag den 11. og søndag den 12. februar kl. 14, mandag den 13. februar kl. 12, tirsdag den 14. februar kl. 14, onsdag den 15. februar kl. 11 samt torsdag den 16. februar kl. 14.

Meter i sekundet

Maries liv bliver vendt op og ned, da hun – lettere modvilligt – tager fra København til Velling i Vestjylland, fordi hendes livs kærlighed, Rasmus, har fået job som lærer på en højskole. 

Mens Rasmus hurtigt suges ind i højskolelivet, er mødet med Velling et kulturchok for Marie, der med sine malplacerede tirader gang på gang oplever, at hun ikke hører til blandt de lokale. 

Langsomt begynder hun dog at lytte mere, end hun taler, og lærer, at Velling måske alligevel er et sted for hende – og at hun selv har noget at tilbyde det lille samfund med den brevkasse, hun skriver. 

»Meter i sekundet« er en film om at falde til i de korte sætningers land – og om at falde til i sig selv.

»Meter i sekundet«.
»Meter i sekundet«.
»A Man Called Otto«.
»A Man Called Otto«.

A Man Called Otto

»A Man Called Otto« er historien om Otto Anderson – en gnaven knark, der efter sin kones død ikke ser noget formål med livet. 

Otto er klar til at afslutte det hele, men hans planer bliver afbrudt, da en livlig ung familie flytter ind i nabolaget. 

Han møder livstykket Marisol, som med vid og bid formår at sætte Otto på plads – og hun udfordrer ham til at se anderledes på livet. Det fører til et pudsigt venskab, der vender Ottos verden på hovedet. 

Filmen er en hjertevarm og sjov historie om kærlighed, tab og livet. 

Sammen med Otto vil man opleve, at familiefølelser kan opstå, når man mindst venter det. 

Filmen er baseret på Fredrik Backmans bestseller »En Man Som Heter Ove«, der også blev til en succesfuld svensk film. 

Folk og røvere i Kardemomme By

Kardemomme By er en hyggelig og travl, lille by fuld af smilende mennesker med egen sporvogn og verdens flinkeste politimand – en by, hvor alt ånder fred og idyl ... hvis det altså ikke lige havde været for de tre røvere, Kasper, Jesper og Jonatan. 

Røverne bor lige uden for den fredelige by Kardemomme By, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. 

En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere. 

»Folk og røvere i Kardemomme By« er Thorbjørn Egners berømte fortælling om Kardemomme By med alle de populære sange.

»Folk og røvere i Kardemomme By«.
»Folk og røvere i Kardemomme By«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2023 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk