Film i Dragør Bio

Den danske krimifilm »Klienten« vises onsdag den 4. maj kl. 20.

»Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder« vises torsdag den 5. maj kl. 19.30, fredag den 6. maj kl. 10 (babybio) og kl. 20, lørdag den 7. maj kl. 20 samt søndag den 8. maj kl. 18.30.

Familiefilmen »Den magiske månerejse« vises søndag den 8. maj kl. 14. 

»CODA« vises mandag den 9. maj kl. 20, tirsdag den 10. maj kl. 14 (matiné) og igen samme dag samt onsdag den 11. maj kl. 20.

»C’mon c’mon« vises fra torsdag den 12. maj kl. 20.

OperaKino

Lørdag den 7. maj kl. 11 er der nok en gang opera i Dragør Bio. Denne gang er det Mozarts »Figaros Bryllup«, der vises.

Klienten

Da den erfarne og velrenommerede psykolog Susanne tager imod dagens sidste klient, Mark, forventer hun et møde som så mange andre, men da det viser sig, at Mark er en eftersøgt seriemorder, indser Susanne, at den næste time vil ændre hendes liv for evigt. 

Mark forlanger nemlig, at Susanne skal kurere ham, ellers bliver hun hans næste offer. 

For hvert sandkorn, der drysser gennem timeglasset,  strammes grebet og et intenst kapløb med døden sætter i gang.

»Klienten«. Foto: Martin Dam Kristensen/Deluca.
»Klienten«. Foto: Martin Dam Kristensen/Deluca.
»Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder«.
»Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder«.

Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder

Professor Albus Dumbledore har fået færten af, at den magtfulde, mørkets troldmand, Gellert Grindelwald, forsøger at tage magten over troldmandsverdenen. Da han ikke kan stoppe ham alene, giver han den magiske zoolog, Newt Scamander, ansvaret for et frygtløst hold af troldmænd, hekse og en modig muggler-bager, som skal på en farlig mission, hvor de skal stå ansigt til ansigt med både gamle og nye skabninger og stå sammen imod Grindelwalds hastigt voksende gruppe af tilhængere. 

Men når der er så meget på spil, hvor længe kan Dumbledore så blive ved med at holde sig på sidelinjen?

Figaros bryllup

Figaros bryllup er et af operaverdenens mest ikoniske værker, og grevindens klage er stadig en af de mest hjerteskærende musikalske stykker nogensinde – og Brahms omtalte operaen som værende et mirakel.

Ved at tage Beaumarchais komedie, som havde fået en skandale til at ryste det parisiske samfund, op, blev Mozarts og Da Pontes succes sikret. Stykket var endda blevet forbudt af Joseph II i 1785 på Wiener Theater.

Instruktøren Netia Jones nye produktion bevarer selve essensen af Beaumarchais’ spil, da hun på humoristisk og alligevel ondskabsfuld måde udforsker menneskelige relationer i et univers, der forvirrer virkelighed og fiktion. 

Dirigenten er Gustavo Dudamel. Peter Mattei og Maria Bengtsson spiller greven og grevinden, Ying Fang er Susanna og Ildebrando D’arcangelo indgår i rollen som Figaro.

Den magiske månerejse

Drengen Peter tager på en magisk rejse mod månen for at redde sin lillesøster, Anne, der kidnappes af den ondskabsfulde Månemand. For at gøre ondt værre viser det sig, at Månemanden tilmed truer hele universet med sin månekanon!

En stor mundfuld for en ung dreng, men heldigvis møder Peter flere magiske venner på sin vej mod månen – heriblandt den søvnige Ole Lukøje og den talende bille, Hr. Zumzemann. 

Den umage gruppe er fast besluttet på at stoppe Månemanden og redde Anne. Deres rejse tager dem til eventyrlige verdener; Stjerne-engen og Natfeernes slot i skyerne.

»Den magiske månerejse«, der er baseret på et børneeventyr, byder med sjov for hele familien på et hjertevarmt budskab om at følge sine drømme.

»Den magiske månerejse«.
»Den magiske månerejse«.
»CODA«.
»CODA«.

CODA

Som CODA (Child of Deaf Adults) er Ruby Rossi den eneste person i hendes døve familie, der kan høre. Hendes dag starter tidlig morgen, hvor hun vågner for at tage ud og hjælpe familien med dagens fangst. Der foregår blandt andre sammen med hendes ældre bror, Leo, der, lige som begge Rubys forældre, er døv. 

Ekstremt hengiven til hendes tætstrikkede, blåkravede familieklan har Ruby brugt størstedelen af sit liv på at oversætte for sin familie. Her har hun især et meget stærkt behov for at beskytte og tage sig af hendes far (Frank) og mor (Jackie). 

På samme tid, med at Ruby bærer denne enorme byrde som tolk og samtidigt skal lære at navigere i udfordringerne ved at blive voksen, er der én ting, der giver hende ro – hun elsker at synge.

Ved årets Oscar-uddeling vandt CODA prisen som bedste film, mens Troy Kotsur vandt for Bedste mandlige birolle, og Siân Heder vandt i kategorien Bedste adapterede manuskript.

C’mon c’mon

Radiojournalisten, Johnny, og hans unge nevø knytter en tæt og særlig relation, da de uventet bliver tvunget til at være sammen og er nødt til få en dagligdag til at fungere. 

Filmen, der er instrueret af Mike Mills, er en rørende fortælling om forholdet mellem børn og voksne og om fortid og fremtid i en mere og mere uforudsigelig verden.

»C’mon c’mon«.
»C’mon c’mon«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk