Film i Dragør Bio

Det norske komediedrama »Verdens værste menneske« vises onsdag den 22. og fredag den 24. juni kl. 20, søndag den 26. juni kl. 18.30 samt i perioden mandag den 27. til onsdag den 29. juni kl. 20. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Animationsfilmen »Bad guys – de er super barske« vises søndag den 26. juni kl. 14. 

»Jurassic Word: Dominion« vises fra torsdag den 30. juni kl. 19.30.

Lukkedage

Dragør Bio holder lukket sankthansaften, torsdag den 23. juni, samt lørdag den 25. juni.

»Verdens værste menneske«.
»Verdens værste menneske«.

Verdens værste menneske

Julie er tæt på de 30 år, og hendes liv er mildest talt et miserabelt rod. Flere af hendes talenter er gået til spilde, og hendes ældre kæreste, Aksel, der er en succesfuld tegneserieforfatter, presser på, for at de skal stifte familie. 

En aften dumper hun ned i en fest og møder den unge og charmerende Eivind. Inden hun får set sig om, har hun slået op med Aksel og kastet sig ud i et nyt forhold i håb om at få et nyt perspektiv på sit liv. 

Julie kommer til at indse, at de vigtigste livsvalg måske allerede ligger bag hende.

Filmen modtog to Oscar-nomineringer og var – uden at vinde – med i dysten om Den Gyldne Palme på filmfestivalen i Cannes, hvor hovedrolleindehaver Renate Reinsve modtog hovedprisen som bedste kvindelige skuespiller.

Bad guys – de er super barske

En gang tyv altid tyv, siger man. Og alligevel – muligvis ... et sted inderst inde er der måske noget godt i alle, hvis de bare får lov. 

Men hvem vil stole på den store, stygge ulv, hr. Ulv? Og hvem vil have den tvetungede slange inden for sine døre, svømme med en haj eller hoppe i floden med piranhaer – for slet ikke at tale om at blive venner med en stor behåret edderkop? 

Egentlig er der ikke noget at sige til, at disse »Bad Guys« rotter sig sammen og ender med at leve op til fordommene som verdens mest succesfulde forbrydere, for hvem ingen bank eller pengeskab er sikre. 

»Bad guys – de er super barske«.
»Bad guys – de er super barske«.

Men man skal aldrig sige aldrig. Stillet over for valget mellem fængsel og en forbedrende behandling under den personificerede godgørenhed professor Marmelades opsyn vælger de det sidste – i hvert fald indtil de kan slippe af sted med at vende tilbage til deres gode gamle, dårlige vaner. Og så er det lige, at hr. Ulv opdager, at det føles meget rart ikke at blive hadet af alle, men faktisk opleve accept.

»Jurassic World: Dominion«.
»Jurassic World: Dominion«.

Jurassic World: Dominion

»Jurassic World: Dominion« er den episke afslutning på triologien, som inkluderer »Jurassic World« og »Jurassic World: Fallen Kingdom«.

Handlingen foregår fire år efter, at Isla Nublar er blevet ødelagt. Dinosaurer lever og jager nu iblandt mennesker over hele verden. Denne skrøbelige balance omformer, hvordan verdenen hidtil har været, og afgør én gang for alle, om menneskene skal forblive top-rovdyrene på en planet, de nu deler med historiens mest frygtindgydende skabninger.

Filmen forener hovedpersonerne fra de to generationer af jurassic-film i et flot visuelt action-eventyr, der spænder af over hele kloden.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2022 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk