Film i Dragør Bio

Den iranske krimi-thriller »Holy Spider« vises onsdag den 23. november kl. 20.

»Amsterdam« vises torsdag den 24. november kl. 20, fredag den 24. november kl. 10 (babybio), igen samme dag kl. 20 og søndag den 27. november kl. 16.30.

Familiefilmen »Mini Zlatan og onkel Tommy« vises søndag den 27. november kl. 14.

»Mrs. Harris Goes to Paris« vises mandag den 28. kl. 20, tirsdag den 29. november kl. 14 (matiné) og igen samme dag samt onsdag den 30. november kl. 20.

Danmarkspremiere

Torsdag den 1. december kl. 20 er der i Dragør Bio premiere på den spanske komedie »Den perfekte chef«. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

»Holy Spider«.
»Holy Spider«.

Holy Spider

Den kvindelige journalist Rahimi rejser til den hellige iranske by Mashhad for at efterforske en seriemorder, som går målrettet efter byens sexarbejdere. 

Efterhånden som Rahimi kommer tættere på at afsløre morderens identitet, synes retfærdigheden sværere at opnå, da morderen stille og roligt har opbygget helte-status i store dele af offentligheden. 

»Holy Spider« er baseret på den sande historie om »edderkoppemorderen« Saeed Hanaei, der påberåbte sig at være på en guddommelig mission, da han i årene 2000 og 2001 dræbte 16 sexarbejdere i Irans mest hellige by.

Mini Zlatan og onkel Tommy

Ella, også kaldet »Mini Zlatan«, elsker fodbold og sin onkel Tommy. Hun drømmer faktisk om at flytte ind hos ham, for hun og Tommy deler interesser, tøjsmag og madvaner. 

Det hele ændrer sig en dag, da Tommys nye kæreste, Steve fra Holland, står på dørtrinnet – og de dage, som Ella havde set frem til at tilbringe hos sin onkel, pludselig viser sig at være alt andet, end dejlige. Steve tager nemlig al opmærksomheden, og Ella føler, hun mister sin yndlingsonkel og bedste ven. 

Ella allierer sig med klassekammeraten Otto, og sammen finder de på kreative påfund for at slippe af med Steve, så hun kan vinde sin Tommy tilbage. Men måske er Steve ikke så slem alligevel?

»Mini Zlatan og onkel Tommy«.
»Mini Zlatan og onkel Tommy«.
»Amsterdam«.
»Amsterdam«.

Amsterdam

»Amsterdam« er et originalt, romantisk krimi-drama om tre tætte venner, der finder sig selv i centrum af nogle af de mest chokerende og hemmelige begivenheder i amerikansk historie.

Mrs. Harris Goes to Paris

Mrs. Ada Harris har netop fået hjerteskærende nyheder. Tolv år efter krigens afslutning får hun endelig vished om, at hendes mand døde i tjenesten. Så hvad har livet vel tilbage at byde en midaldrende rengøringskone, der rydder op efter velhavende klienter i det centrale London? 

Men netop hos en af dem ser Mrs. Harris en drøm – i skabet hænger en ægte Dior-kjole, og derefter har hendes liv fået ny mening: Hun vil spare op og selv eje en sådan kreation, som for hende er indbegrebet af skønhed. Med sparsommelighed og en del held får hun skrabet midlerne sammen og drager mod byernes by.

Paris tager imod Mrs. Harris med åbne arme, men madame Colbert, der styrer, hvem der får adgang til de hellige haller hos Dior, er af en anden mening.

Kolde kontanter har dog en fortryllende virkning på kassereren André, og da den belevne markis de Chassagne kommer Mrs. Harris til undsætning, bliver hun inviteret med til præsentationen af Diors nye kollektion. Imidlertid er en Dior-kjole ikke stangtøj, og mens der tages mål og rettes til, må hun finde sig til rette i Paris. 

Mrs. Harris låner et værelse af André, bliver gode venner med modellen Natasha, som André er hemmeligt forelsket i, går i byen med de Chassagne og mærker atter det søde liv. Og det er bare begyndelsen på eventyret.

»Mrs. Harris Goes to Paris«.
»Mrs. Harris Goes to Paris«.
»Den perfekte chef«.
»Den perfekte chef«.

Den perfekte chef

Blanco er direktør for familieforetagendet Básculas Blanco, der producerer og forhandler vægte til industriel brug. 

Firmaet er med i opløbet om at modtage en pris for dygtig forretningsdrivelse og har gode chancer, så længe alle tangenter stemmer, når en komité i løbet af ugen kommer på visit. Det ligner en smal sag i begyndelsen, hvor Blanco højtideligt beretter om sine familiære følelser for medarbejderne: 

»De relationer vi skaber her, går langt ud over, hvad der står i kontrakterne.« 

Men knap har ordene forladt hans mund, før overfladen begynder at krakelere. En afskediget medarbejder begynder at protestere foran selskabets hovedindgang, Blancos højre hånd går i hundene over ægteskabelige problemer, og så er der firmaets nye marketingpraktikant, Liliana, som Blanco har svært ved at holde sig fra. 

Familierelationsfortællin-gen klinger pludseligt noget hult – og spørgsmålet er nu, hvor langt vil Blanco gå for at genoprette den balance, hele hans renommé hviler på?

»Den perfekte chef« var Spaniens kandidat til Oscar-uddelingen 2022. 

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2022 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk