Film i Dragør Bio

Bond-filmen »No Time To Die« vises onsdag den 6. oktober kl. 10 (BabyBio) og igen kl. 19, torsdag den 7. oktober kl. 19, fredag den 8. og lørdag den 9. oktober kl. 20 samt søndag den 10. oktober kl. 18.30.

Animationsfilmen »Kagekampen – klar-parat-bag« vises søndag den 10. oktober kl. 14.

Vinderen af prisen Guldbjørnen »Der findes ingen ondskab« vises mandag den 11. til onsdag den 13. oktober kl. 20.

Dramaet »Nowhere Special« vises torsdag den 14. oktober kl. 20.

OperaKino

Lørdag den 9. oktober kl. 11 vises »La Traviata« i OperaKino i Dragør Bio. Forestillingen er optaget i teateret Teatro dell’Opera di Roma i Rom.

»No Time To Die«.
»No Time To Die«.

No Time To Die

Agenten James Bond har forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp.

Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk, end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

OperaKino »La Traviata«

Den prostituerede Violetta, som forelsker sig i manden Alfredo, ønsker nu at skabe sig en ny tilværelse med denne. Men Alfredos far er sikker på, at et sådant giftermål vil ødelægge deres familie ... og alt ender tragisk. 

De medvirkende er Lisette Oropesa (Violetta Valery), Saimir Pirgu (Alfredo Germont) og Roberto Frontali (Giorgio Germont). Det er maestro Daniele Gatti, der dirigerer, og Mario Martone, der står for instruktionen af denne nye version af Verdis mesterværk baseret på -Alexandre Dumas den Yngres »La Dame aux Camélias«. 

Forestillingen er optaget uden tilskuere.

OperaKino »La Traviata«.
OperaKino »La Traviata«.
»Kagekampen – klar-parat-bag«.
»Kagekampen – klar-parat-bag«.

Kagekampen – klar-parat-bag

Alflingerne har levet i skjul under jorden i mange år, og det passer dem sådan set meget godt. Men for Elfie er det anderledes. Hun kæmper med at bevise sit værd over for de andre og beslutter sig for at finde ud af, hvad livet på overfladen kan tilbyde. Hvem ved; måske kan hun endda lære et håndværk, der kan gøre de andre alflinger misundelige?

Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler hun op til jordens overflade, hvor holdet møder bageren Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er nemlig i fare for at blive opkøbt af et stort og upersonligt kage-imperium.

Heldigvis for Theo har alflingerne ét erklæret formål i livet: At hjælpe andre!

De tre små venner sætter sig for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Der er kun et problem. Ingen af dem ved noget som helst om at bage, så der er lige lidt startvanskeligheder, inden de kan skumme fløden af deres arbejde.

Der findes ingen ondskab

Ethvert land, der fastholder loven om dødsstraf, har brug for mennesker, som dræber andre mennesker. 

I den iranske guldbjørn-vindende film »Der findes ingen ondskab« fortælles fire forskellige, men tematisk forbundne historier om iranere, der får til opgave at udføre henrettelser for styret. 

Instruktøren, Mohammad Rasoulof, undersøger ikke blot hvilke direkte konsekvenser, dødsstraf og autoritær lydighedspligt har for den dømte og bødlen, men i lige så høj grad også de indirekte konsekvenser for deres pårørende og samfundet som helhed.

Eviggyldige problemstillinger om moralsk ansvar og ondskab indsættes i konteksten af et moderne Iran. 

Mohammad Rasoulof, der siden 2019 har været påført arbejdsforbud, har skabt »Der findes ingen ondskab« i al hemmelighed. Filmen er således både en skarp statskritik og en dybfølt hyldest til ytringsfriheden.

»Der findes ingen ondskab«.
»Der findes ingen ondskab«.
»Nowhere Special«.
»Nowhere Special«.

Nowhere Special

Vinduespudseren John bruger sit liv på at tage hånd om sin 4-årige søn, Michael, sønnens mor forlod dem nemlig kort tid efter hans fødsel. 

Da John får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i, begynder han at lede efter den perfekte familie, som kan overtage forældrerollen, og samtidig hermed prøver han at skærme Michael for situationens alvor. 

Men kan man bedømme en families evne til kærlighed efter et kort møde? 

Til at starte med er John overbevist om, at han ved, hvad der er en rigtig familie, men efterhånden begynder han at tvivle. Kender han overhovedet sin søn godt nok til at vide, hvad der er bedst for ham?

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk