Film i Dragør Bio

Vinderen af prisen Guldbjørnen »Der findes ingen ondskab« vises onsdag den 13. oktober kl. 20.

Dramaet »Nowhere Special« vises i perioden torsdag den 14. til lørdag den 16. oktober kl. 20, søndag den 17. oktober kl. 18.30 samt mandag den 18. til onsdag den 20. oktober kl. 20.

Animationsfilmen »Kagekampen – klar-parat-bag« vises søndag den 17. oktober kl. 14.

»Paw Patrol: Filmen« er tilbage i Dragør Bio mandag den 18. oktober kl. 11, tirsdag den 19. oktober kl. 14, onsdag den 20. oktober kl. 15 samt torsdag den 21. oktober kl. 11.

Sci-fi-eventyret »Dune« vises torsdag den 21. oktober kl. 19.30.

»Der findes ingen ondskab«.
»Der findes ingen ondskab«.

Der findes ingen ondskab

Ethvert land, der fastholder loven om dødsstraf, har brug for mennesker, som dræber andre mennesker. 

I den iranske guldbjørn-vindende film »Der findes ingen ondskab« fortælles fire forskellige, men tematisk forbundne historier om iranere, der får til opgave at udføre henrettelser for styret. 

Instruktøren, Mohammad Rasoulof, undersøger ikke blot hvilke direkte konsekvenser, dødsstraf og autoritær lydighedspligt har for den dømte og bødlen, men i lige så høj grad også de indirekte konsekvenser for deres pårørende og samfundet som helhed.

Eviggyldige problemstillinger om moralsk ansvar og ondskab indsættes i konteksten af et moderne Iran. 

Mohammad Rasoulof, der siden 2019 har været påført arbejdsforbud, har skabt »Der findes ingen ondskab« i al hemmelighed. Filmen er således både en skarp statskritik og en dybfølt hyldest til ytringsfriheden.

Nowhere Special

Vinduespudseren John bruger sit liv på at tage hånd om sin 4-årige søn, Michael, sønnens mor forlod dem nemlig kort tid efter hans fødsel. 

Da John får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i, begynder han at lede efter den perfekte familie, som kan overtage forældrerollen, og samtidig hermed prøver han at skærme Michael for situationens alvor. 

Men kan man bedømme en families evne til kærlighed efter et kort møde? 

Til at starte med er John overbevist om, at han ved, hvad der er en rigtig familie, men efterhånden begynder han at tvivle. Kender han overhovedet sin søn godt nok til at vide, hvad der er bedst for ham?

»Nowhere Special«.
»Nowhere Special«.
»Kagekampen – klar-parat-bag«.
»Kagekampen – klar-parat-bag«.

Kagekampen – klar-parat-bag

Alflingerne har levet i skjul under jorden i mange år, og det passer dem sådan set meget godt. Men for Elfie er det anderledes. Hun kæmper med at bevise sit værd over for de andre og beslutter sig for at finde ud af, hvad livet på overfladen kan tilbyde. Hvem ved; måske kan hun endda lære et håndværk, der kan gøre de andre alflinger misundelige?

Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler hun op til jordens overflade, hvor holdet møder bageren Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er nemlig i fare for at blive opkøbt af et stort og upersonligt kage-imperium.

Heldigvis for Theo har alflingerne ét erklæret formål i livet: At hjælpe andre!

De tre små venner sætter sig for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Der er kun et problem. Ingen af dem ved noget som helst om at bage, så der er lige lidt startvanskeligheder, inden de kan skumme fløden af deres arbejde.

Paw Patrol: Filmen

Paw Patrol er klar til deres helt store opgave. Hvalpene Chase, Marshall, Skye, Rubble, Rocky og Zuma er altid klar til at rykke ud, når faren truer i det ellers ret fredelige nabolag, Adventure Bay. 

I nabobyen, Adventure City, har de imidlertid valgt en ny borgmester, Mayor Humdinger, og denne har nogle besynderlige og ofte farlige idéer. 

Den selvoptagne Humdinger er altid optaget af at tage sig godt ud i borgernes øjne, så han eksperimenterer med alt fra spektakulært (og farligt) fyrværkeri til en vejrrobot, der skal sikre evige solskinsdage i Adventure City. Men begge dele giver bagslag, og så må Paw Patrol alligevel komme til undsætning. 

På missionen kommer Chase – for at kunne være den politihund, han er – til at se sin fortid i øjnene, og hele holdet bliver udfordret til deres yderste. Men de får også nye venner som eksempelvis gravhunden Liberty. Hun har længe været fan af redningshundene og får nu chancen for at være det selv.

»Paw Patrol: Filmen«.
»Paw Patrol: Filmen«.
»Dune«.
»Dune«.

Dune

Paul Atreides er en begavet, ung mand født til at opnå noget ganske særligt. For at sikre sin families og sit folks fremtid må han drage af sted på en rejse til universets farligste planet. 

Ondsindede kræfter kæmper om planetens mest dyrebare ressource – et middel, der kan åbne op for menneskehedens største potentiale.

Kun de, der kan overvinde deres egen frygt, vil overleve.          

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk