Peter Øvig Knudsen.
Peter Øvig Knudsen.

Forfatterforedrag

Torsdag den 18. november kl. 19 gæster forfatter Peter Øvig Knudsen Biblioteket i Hollænderhallen med foredraget »Min mor var besat«, der som debatarrangement er en del af de oplysende tilbud fra AOF. 

Peter Øvig Knudsen vil fortælle om det at vokse op som barn af en psykisk syg samt om egne erfaringer med depression. I november 2016 døde hans mor, og allerede samme dag besluttede han, at han ville skrive en bog om sin hende. Bogens titel stod lysende klar for ham – »Min mor var besat«.

I foredraget gives et billede af de mange traumatiske hemmeligheder bag de pæne facader i barndommens parcelhuskvarter. Men Peter Øvig Knudsen vil også berette om, hvordan noget begyndte at gå i skred i ham selv. Da han under arbejdet med bogen fik adgang til morens psykiatriske journaler, røg han nemlig selv ind i en alvorlig depression – præcis som sin mors. Et par måneder senere – i januar 2018 – blev Peter Øvig Knudsen indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling på Rigshospitalet. Da han efter syv elektrochok blev udskrevet, havde han ændret syn på sin mor.

Entré. 

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk