Frederik Felland er klar i DB-målet.
Frederik Felland er klar i DB-målet.
Nyt fra Dragør Boldklub:

Lærestreg i efterårets sidste kamp

BK Vestia–Dragør BK 4–1

Dragør Boldklub (DB) nåede lørdag den 5. november til sidste kamp i efterårets turnering. Den skulle egentlig have været den første kamp i efterårstuneringen, men blev dengang udsat på opfordring af modstanderne fra BK Vestia (BKV). 

Kampens fængslende rammer var en kunstgræsbane klos op ad Vestre Fængsel.

DB var hårdt ramt af skader blandt de unge spillere, som det meste af efteråret har været tonegivende på holdet.

BKV ville vinde, og med deres primitive spil gav de DB en 4–1-lærestreg.

Det er dermed ikke blevet den efterårsafslutning, som holdet havde håbet på. De sidste fire kampe har kun givet et point til DB ud af 12 mulige, hvilket ikke er nok til at hænge på i toptre.

BKV brugte kun syv min., før de bragte sig foran 1–0.

BKV fik spillet trukket ned i højre hjørne. Et indlæg ind midt foran DB’s mål blev nærmest »klodset« sat i mål, uden at DB-forsvaret fik fat i deres modstandere.

Kort efter havde Tobias Damkær en afslutning på mål fra kanten af BKV-feltet. BKV-målmanden halvklarede afslutningen. Bolden røg ud til Patrick Sandby, som fulgte godt op på returen – men BKV’s målmand dykkede uden frygt ned i Sandbys afslutning og reddede stort.

BKV fik held til at stresse DB-opspillet og var stort set hele tiden først på bolden.

DB kom til flere målchancer, men afslutningerne stod ikke i kø for at gå i mål.

DB fik fremtvunget et hjørnespark efter cirka 20 min.

Sejad Ismaili lagde en god bold ind i det bagerste rum i feltet. Lukas Søgaard steg til vejrs, men headede forbi mål.

DB’s trænere skiftede to spillere ind efter cirka 24 min. Ud gik Sigurd Thomsen og Jeppe Larsen. De blev erstattet af Mathias Rahbek og Marcus Braager.

Det var en offensiv udskiftning, men BKV fortsatte deres spil mod DB’s mål. Det gav igen udbytte efter 36 min.

Et frispark fra højre side blev sparket ind over foran mål, og bolden blev headet i mål til 2–0 – igen uden DB’s forsvar kom op til bolden.

DB reducerede efter 41 min. på mål af Patrick Sandby.

Jacob Heinsøe fik bolden i højresiden. Han fik lagt en fin bold ind til fjerneste stolpe, hvor Sandby steg til vejrs og headede bolden i det lange hjørne – og så kom troen på sejr tilbage.

Fra 2. halvlegs start skiftede DB’s to trænere, Kim Damkær og Jonas Krüger, friske spillere ind. William Kronborg fik debut, og Jeppe Ø. Larsen kom på banen – de erstattede Jacob Heinsøe og Patrick Sandby.

BKV fik igen sat DB under pres. Efter 50 min. kom det første gule kort til DB. Den har holdet fået alt for mange af i efteråret.

Andreas Steffensen modtog bolden på egen banehalvdel. Han spillede frem mod William Kronborg, som var uheldig i øjeblikket. Bolden fløj som en rekyl tilbage på DB’s banehalvdel, hvor en BKV-angriber fik frit løb. »Steff« var hurtigt efter ham, men lagde en arm omkring skulderen på modstanderen, som faldt »uheldigt«. Gult til »Steff«, som måtte ud i ti min.

DB spillede herefter med ti mand. Men allerede 6 min. senere måtte de se sig reduceret med endnu en mand, da Mathias Rahbek blev næste DB-spiller, der så det gule kort. Den yderligere reducering gav Vestia endnu mere fremdrift, og DB var i den grad under pres.

Dragør Boldklubs unge hold går på vinterpause med et nederlag.
Dragør Boldklubs unge hold går på vinterpause med et nederlag.
Andreas Steffensen stiger op i en hovedstødsduel.
Andreas Steffensen stiger op i en hovedstødsduel.

Peter Ursin måtte lade sig udskifte efter cirka 63 min. efter en god indsats. En mindre skade tvang ham fra banen, og »Ur« blev erstattet af Jacob Heinsøe.

Efter 70 min. havde DB fat i BKV og fik spillet bolden rundt. Afslutningen på angrebet kom fra Sejad Ismaili, som langt udefra forsøgte sig med et skud, men det var for nemt for BKV’s målmand at pille bolden ned.

BKV gjorde det til 3–1 efter 71 min.

HoldKampeMålscorePoint
1PI Fodbold1340–1134
2BK Viktoria1348–1732
3CSC 1327-2825
4Dragør BK1329–2623
5Kastrup BK1335-2821
6Østerbro IF1325–2420
7HB 1329–3117
8BK Vestia1325–2816
9Frederiksholm Sydhavnen1328–3615
10Bispebjerg BK1222–2915
11BK Rødovre 1323–2714
12FC Nyhavn1324–2412
13BK Hellas1321–429
14Jægersborg BK1216–375

Stillingen i serie 1 ved efterårsturneringens afslutning.

Efter Sejad Ismailis afslutning blev bolden spillet hurtigt igennem DB’s forsvar – og når der ikke sker tilbageløb fra forsvaret, er det nemt at spille sig til mål. 3–1. Her så DB tynde ud.

De sidste fem min. gav endnu mere drama, end der havde været i hele kampen.

Først havde DB’s målmand Frederik Felland en fabelagtig dobbeltredning, som til sidst gik til hjørnespark. Kort efter sparkede Heinsøe et DB-frispark fra venstre side på midten dybt ind i BKV’s straffesparksfelt, hvor Sandby med ryggen til målet headede baglæns og ramte overliggeren. Returen landede hos Damkær, som over to omgange ikke fik sparket bolden i mål.

BKV sluttede af med endnu en scoring til 4–1 i overtiden. Frederik Felland havde ellers over to omgange perfekt reddet afslutninger, som til sidst var endt med hjørnespark. Men ved BKV’s afslutning på sidste hjørnesparket fik Felland – netop som alle troede, at bolden var i sikker favn – revet sig selv med ind i målet.

En skidt sidste kamp af DB sluttede med en negativ udgang på efteråret. Dog skal det siges, at holdet er ungt og uden den store erfaring. Der er kæmpe potentiale i truppen, som nok skal komme igen til foråret.

DB-topscorerne i efteråret  er Kasper Walker Andersen, med seks mål, mens Tobias Damkær og Patrick Sandby hver har scoret fire mål.

Øvrige kampe

DB’s modstandere fra BKV havde også været i kamp tidligere på ugen. Her vandt de 0–3 mod hjemmeholdet Jægersborg BK.

Topopgøret mellem BK Viktoria og PI Fodbold endte 2–3, så dermed overvintrer PI Fodbold på 1.-pladsen.

Serie 1 holder nu vinterpause, indtil turneringen genoptages den 6. april. DB’s første kamp til den tid står mod BKV.

HR

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2022 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk