Majbritte Ulrikkeholm gæster St. Magleby Kirke.
Majbritte Ulrikkeholm gæster St. Magleby Kirke.

Poetisk kirkekoncert

Store Magleby Kirke ønsker at tænde lys i novembers mørke. Derfor slår kirken i morgen, torsdag den 18. november, kl. 19.30 dørene op for en poetisk aften med Majbritte Ulrikkeholms sange, digte og fortællinger og afholder kirkekoncerten med titlen »Lys i mørket«. Arrangementet er målrettet voksne deltagere. 

Gitte Turin, der er sognepræst i Store Magleby Kirke, fortæller, at aftenen er en invitation til at nyde en stund til fordybelse og eftertanke i det smukke kirkerum – og finde ind til det sted, hvor lyset i hjertet altid er tændt, når man er stille og vender opmærksomheden mod det allerinderste dyb.

Majbritte Ulrikkeholm, der både er sanger, komponist, forfatter og underviser, vil gennem sang og oplæsning tage deltagerne med på en poetisk rejse i hjertet. Der vil være sange fra hendes forskellige albums og oplæsninger fra hendes seneste bogudgivelser, »HÅB« og »24 digte til min elskede«.

Gratis adgang. Se også annoncen side 2. OBS! Ifølge de nugældende retningslinjer skal der fremvises coronapas ved indgangen. 

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk