Drag­ør Bio genåbner. Første forestilling er torsdag den 6. maj, hvor filmen »Lille sommerfugl« vises. Foto: TorbenStender.
Drag­ør Bio genåbner. Første forestilling er torsdag den 6. maj, hvor filmen »Lille sommerfugl« vises. Foto: TorbenStender.

Film i Dragør Bio

Drag-ør Bio har fra i morgen, tordags den 6. maj, lov til at åbne op for publikum igen – og genåbningen sker med det danske komediedrama »Lille sommerfugl« på programmet. Filmen vises fra torsdag den 6. til lørdag den 8. maj kl. 20, søndag den 9. maj kl. 16.30, mandag den 10. maj kl. 20 samt tirsdag den 11. maj kl. 14 (Senior Bio) og igen senere samme dag kl. 20.

Tegnefilmen »Croods – En ny tid« vises søndag den 9. maj kl. 14.

»The High Note« vises onsdag den 12. og torsdag den 13. maj kl. 20.

»Lille sommerfugl«.
»Lille sommerfugl«.

Lille sommerfugl

Den stædige landmand og svineavler Ernst og dennes livsledsager, Louise, inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop-musik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder – og Ernst gemmer på den største ... 

I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften kommer sandhederne piblende frem – så alt imedens kærligheden spirer og udfordres i flere generationer, sættes familieidyllen på den ultimative prøve.

Croods – En ny tid

Familien Croods står over for en ny udfordring, der vil ryste den lille flok i dens grundvold og få dem til at genoverveje alt, hvad de har troet på: en anden familie.

Familien Croods skal finde et nyt sted at leve. Så verdens første forhistoriske familie begiver sig ud i verden på jagt efter et mere sikkert sted at bo. Da de finder et idyllisk, indhegnet paradis, der opfylder alle deres behov, tror de, at alle deres problemer er løst ... bortset fra én ting.

Der bor nemlig allerede en anden familie: Bedrested (med tryk på »bedre«) – som med deres overdådige træhus, fantastiske opfindelser og kunstvandede marker med friske råvarer – er et par trin over familien Croods på den evolutionære stige.

Familien Croods bliver verdens første overnattende gæster, men der går dog ikke lang tid, før der opstår spændinger, som hurtigt når kogepunktet. Netop som det ser allerværst ud, sender en ny trussel de to familier ud på et episk eventyr uden for det beskyttende hegn – en rejse, som lærer dem til at acceptere hinandens forskelle, finde styrke i fællesskabet og skabe en fremtid sammen.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk