Skolevolleyball

200 glade, søde og engagerede elever fra Dragør Kommunens 8.-klasser gav den fuld gas, da der torsdag den 2. februar blev afholdt fælleskommunalt volleyballstævne.

Efter en lang dag med ikke mindre end 64 kampe blev stævnevinderne fundet efter to dramatiske og tætte finaler.

Vinderne af vandrepokalerne blev i år drengeholdet fra 8.C på Store Magleby Skole og pigeholdet fra 8.D & -E på Nordstrandskolen.

Volleyballdagen kom i stand via et samarbejde imellem skolerne og Hollænderhallens personale.

Der er foruden skolevolleyball flere andre fælles idrætsdage for eleverne i Drag-ørs skoler – blandt andet afholdes de også som svømme-, håndbold-, rugby-, basketball- og fodboldstævner.

Formålet med disse forskellige fælleskommunale idrætsdage er at styrke fællesskabet blandt de unge og inspirere de unge mennesker til at dyrke idræt, hvorfor mange af stævnerne da også afholdes i samarbejde med foreningerne i Dragør.

Drengeholdet fra 8.C på Store Magleby Skole og pigeholdet fra 8.D & -E på Nordstrandskolen vinder turneringen – og flotte pokaler.