Værk af Susan Lüth Hedegaard.
Værk af Susan Lüth Hedegaard.

Udstilling i Havnegalleriet

I perioden fredag 15. til torsdag 28. oktober udstiller Susan Lüth Hedegaard med kunstudstillingen »Landskabsrefleksioner« sine seneste værker – på lærred, plexiglas og skifer – samt »skæve« stentøjskrukker i Havnegalleriet, Strandlinien 17, i Dragør. 

Kunstneren har efterhånden gæstet Havnegalleriet en del gange – og også denne gang glæder hun sig til at hilse på både »gamle« såvel som nye gæster. 

Susan Lüth Hedegaard er optaget af storheden og kraften i naturen, lyset, dalene, sletterne, træerne og havene. Hun finder uanede muligheder for inspirationskilder i naturen ved bare at være der –hun »suger« oplevelsen til sig – og så hun gemmer arbejdet og fortolkningen, til hun er tilbage i sit atelier. »Jeg forsøger ikke på nogen måde at gengive et bestemt landskab, men jeg »fabulerer« på forskellig vis for at ramme det ind, som naturen gør ved mig‚« forklarer kunstneren om sin værker.

Susan Lüth Hedegaard har udstillet på mange gallerier og i kunstforeninger rundt om i det ganske land, og dertil har hun også haft afstikkere til USA, Firenze og Sverige

Udstillingen i denne periode har åbent hver dag fra kl. 11 til kl. 16.30 – men lørdag den 16. oktober afholdes der fernisering på udstillingen kl. 14–17, hvor Susan Lüth Hedegaard efter at have serveret et glas vil fortælle om værkerne.

Se mere i annoncen på side 2 eller på www.susanluth.com

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk