Vi har modtaget:

Valgforbund

Der er indgået valgforbundsaftale mellem Socialistisk Folkeparti og Socialdemokratiet

Der er brug for stærke stemmer på centrum-venstrefløjen for at sætte et skarpt fokus på både velfærds- og klimadagsordenen de kommende mange år. Det vil både Socialistisk Folkepart og Socialdemokratiet, og det var derfor med stor glæde, at vi torsdag den 2. september indgik valgforbundsaftale mellem vores to partier.

Aftalen har til formål at stille de to partier så stærkt som muligt efter næste valg ved at sikre så mange mandater som muligt, der vil arbejde for velfærds- og klimadags-ordenen. 

Efter valget

Det er aftalt, at valgforbundets partier mødes umiddelbart efter offentliggørelsen af optællingsresultatet og drøfter dette. 

Partierne er ikke forpligtet over for hinanden i en konstitueringssituation, men forpligter sig til løbende dialog via kvartalsvise møder i den kommende valgperiode. 

Både Socialdemokratiet og SF ser frem til den kommende valgkamp, og vi glæder os til dialogen – både med hinanden, med de andre partier og ikke mindst med alle borgerne om fremtidens Dragør. 

Med venlig hilsen
Nicolaj Bertel Riber, borgmesterkandidat for Socialdemokratiet, Kim Grønved Nielsen, spidskandidat for SF-Dragør, Pia Voel, formand for  Socialdemokratiet Dragør, samt Philip Bergenhammer, formand for SF-Dragør

Vi har modtaget: Vi stiller det forkerte spørgsmål!

Vi har modtaget: Vi stiller det forkerte spørgsmål! Siden kommunalreformen i 2007, hvor Dragør fik lov til at benytte...

Vi har modtaget: Miljø og Dragør

»Miljøet skal tages alvorligt«, skriver Martin Wood Pedersen (C) i sit debatindlæg til Dragør Nyt. Læs mere

Vi har modtaget: Dragørs skoler

Ann Harnek (T), medlem af Skoleudvalget, har indsendt et debatindlæg om Dragørs skoler. Læs mere

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk