SuperBrugsen søger dispensation

SuperBrugsen har søgt Dragør Kommune om mulighed for at overskride byggefeltet, når de skal opføre deres nye butik på Sønder Røsevej. By-, Plan- og Erhvervsudvalget (BEPU) besluttede at sende SuperBrugens ansøgning i nabohøring, som det kræves i Planloven. 

De lukkede restauranter lægger planer

Lige nu er restaurationerne lukket, og usikkerheden råder. Men nedlukningen bruges også til at lægge planer for fremtiden – på den anden side af coronakrisen.

Flexkørsel udvides

Movia lukker midlertidigt for det betjente salg i busserne. Arkivfoto: Thomas Mose.

Movia tilbyder nu ekstraordinært kørsel med flex- og plustur fra kl. 4 om morgenen – altså to timer før normalt. Tiltaget skal især hjælpe med, at borgere, der varetager samfundskritiske opgaver, stadig kan nå at komme på arbejde.

Forringet service til ældre

Omsorgscentret Enggården. Arkivfoto: Thomas Mose.

Efter modtagelse af høringssvar anbefalede Social,- Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget mandag den 30. marts en række, nye kvalitetsstandarder for rehabilitering, personlig pleje, praktisk hjælp og madservice. 

Ole Hansen i kommunalbestyrelsen

Ole Hansen træder ind i kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet.

Efter Allan Holsts bortgang fredag den 6. marts godkendte kommunalbestyrelsen på deres møde onsdag den 1. april, at Socialdemokratiets Ole Hansen indtræder i kommunalbestyrelsen.

Lokalpolitikken fortsætter

Den særlige situation med restriktioner, der skal forhindre smitte med coronavirus, har også givet udfordringer for lokalpolitikere rundt om i landet.

Opsparede midler lægges i kassen

En enig kommunalbestyrelse valgte på deres møde den 1. april at lægge alle opsparede midler – det såkaldt mindreforbrug, som enkelte institutioner og områder i Dragør Kommune havde sidste år, i kommunekassen.

God påske

En påskehilsen fra Dragør Nyts redaktion.