Dragør Revyen udsættes

Covid-19 har aflyst revyer over hele landet, og Drag­ør Revyens bestyrelse har nu også valgt at udsætte Drag­ør Revyen til efteråret 2021.

Friluftskoncert

I denne tid med et begrænset udvalg af kulturelle muligheder kan man alligevel opleve livemusik. Mormors Duo, der består af Stine Bruun Nordberg og Mette Soldan Keller, spiller nemlig om fredagen kl. 18 under åben himmel i Engparken. 

Fokus på en virksomhed – EDC Living

EDC Living-holdet samlet uden for butikken på Vestgrønningen den 9. marts i år – i dag mødes man i stedet for via computer og mobiltelefoner. Foto: Mikael Sonne.

Fokus på en virksomhed: EDC Living Har man læst Dragør Nyt i de sidste fem år, vil EDC Living næppe være et ukendt navn. Og meget tyder på, at mange følger med. Siden de overtog Lis og Kai Markussens butik på Vestgrønningen i juli 2015 er det i alt fald lykkedes for indehaverne, Malene Harild […]

Sol over Drag­ør Havn

Fredag i sidste uge bød på masser af sol. Det gav blandt andet mulighed for at nyde en sandwich i det fri. Foto: TorbenStender.

På sin tur rundt i lokalområdet, fangede Dragør Nyts fotograf, Torben Stender, en række stemningsbilleder fra Dragør Havn.