Efterårsferien på museerne

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget] [siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget] [siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget] Efterårsferien på museerne Uge 42 har været præget af travlhed, fortæller museumsleder Søren Mentz.  I Dragør har det nyindrettede museum på havnen været inddraget i de lokale byvandringer, og de frivillige på Danmarks Lodsmuseum og omkring museumskutteren Elisabeth har været aktive formidlere af lokalhistorien. Turistkontorets værter har taget imod byens […]

Skudepisode i Dragør

Natten imellem lørdag og søndag i den forgangne weekend blev en ung mand ramt af skudt fra politiet i en episode, der udspillede sig i Dragør.

Koncert med afstand

Cirka 65 personer kunne i søndags, den 18. oktober, atter nyde livemusik. Her besøgte svenske Anna Kruse og Edith Band nemlig Drag­ør Kirke for at give koncert.

Travlhed på havnen

Drag­ør Havn emmer for tiden af travlhed. Sejlersæsonen synger nemlig på sidste vers, så bådfolket er gået i gang med deres vinterklargøring.