Beskyttelse mod stigende vandstand og stormflod

Dragør Kommune har siden 2020 indgået i et samarbejde med Hvidovre, Tårnby og Københavns Kommuner om beskyttelse mod stigende havvand. Dragør Nyt har mødt borgmester Kenneth Gøtterup til en snak om de videre forløb af kystbeskyttelsen.

Mulighed for fjernvarme undersøges

Borgmesterene for Tårnby og Dragør kommuner arbejder sammen om at undersøge muligheden for at få fjernvarme i Dragør samt i de områder af Tårnby, som endnu ikke er dækket af fjernvarmenettet.

Blomsterbørn – ung som gammel

Anna-Sofie og Emil Bramwell Kobbernagel samt Claes Scott Magle Pedersen skal tage mod H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsesse Beatrix af Nederlandene på Dragør Rådhus.

Konfirmationer i Dragør

Drag­ør Nyts fotografer var i weekenden ude for at »fange« søde, vidunderlige, sjove, herlige og forunderlige situationer ved konfirmationerne i kommunens to kirker.

Krydstogtgæster i Havnepakhuset

Selvom forberedelserne til det kongelige besøg fredag den 20. maj har udskudt åbningen af Dragør Besøgscenter, så blev den første gruppe af udenlandske turister budt velkommen til byen i mandags.

Amagerbrug og -kål

Tirsdag den 10. maj havde Dragør Bibliotek indbudt til foredraget »Skrøner om ama’rgrønt« på Biblioteket i Hollænderhallen.

Amerikanerbiler på fortet

Den smalle vej ud mod Dragør Fort var fyldt med flotte, gamle – og brede – amerikanerbiler. Fotos: TorbenStender.

Der var trængsel flere steder, da biler fra løbet Turtle Ball Run lørdag den 14. maj indtog Amager.