De kongelige ankommer

Det blev en meget festlig og flot start på fejringen af Store Maglebys 500-års-jubilæum, da 24 fastelavnsryttere eskorterede Dronning Margrethe og den hollandske Prinsesse Beatrix fra byskiltet til Dragør Rådhus.

Karettur igennem Store Magleby

Dronning Margrethe og Prinsesse Beatrix befordret fra Dragør Rådhus til Amagermuseet i Store Magleby i kongehusets hestetrukne, bådformede karet af typen landauer.

25-års-jubilæum

Fredag den 20. maj kunne Maria Nielsen fejre, at det er 25 år siden, hun overtog guldsmedebutikken Barbara Mariafra sin mor.

Minister besøger Dragørs strandenge

Mandag i sidste uge besøgte miljøminister Lea Wermelin Dragør, hvor hun sammen med flere medlemmer af kommunalbestyrelsen samt repræsentanter fra forvaltningen gik tur på de unikke strandenge.

Badevandstemperatur

Mens der ikke er sket den store udvikling i lufttemperaturen i forhold til sidste uge, er badevandstemperaturen ved Dragør Søbad steget en anelse. Nu er vandet 17 grader varmt.

Drengekor i Dragør Kirke

Torsdag den 12. maj leverede Københavns Drengekor et brag af en forårskoncert i en udsolgt Dragør Kirke.

Film i Dragør Bio

Den næste uges tid kan man i Dragør Bio se »Downton Abbey: En ny æra« samt »Mus og ræv i den syvende himmel« og så er der danmarkspremiere på »Top Gun: Maverick« med et specialarrangement.