Mads Leth-Petersen tiltræder mandag den 1. november stillingen som Dragørs nye kommunaldirektør.
Mads Leth-Petersen tiltræder mandag den 1. november stillingen som Dragørs nye kommunaldirektør.

Ny kommunaldirektør

Valget til stillingen som kommunaldirektør er faldet på Mads Leth-Petersen

Mads Leth-Petersen, der netop har fået ansættelse ved Dragør Kommune som kommende kommunaldirektør, har 15 års ledelseserfaring – heraf ni år på direktionsniveau i kommunalt og statsligt regi. Gennem de sidste knapt to år har han været direktør i Dragør Kommune med ansvar for Center for Plan, Teknik og Erhverv og Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering. 

Mads Leth-Petersen har siden august været konstitueret kommunaldirektør med særligt ansvar for kommunens budgetproces og rådgivning af kommunalbestyrelsen.

Tidligere i karrieren har Mads Leth-Petersen blandt andet været ansat som vicedirektør i Miljøstyrelsen, koncernøkonomichef i Miljø-ministeriets Departement og sekretariatschef i Skov- og Naturstyrelsen.

»Mads har gennem de seneste par år – i en vanskelig tid med blandt andet corona – formået indfange den særlige dragørske identitet med et levende og meget engageret lokalmiljø,« fortæller borgmester Helle Barth.

Hun mener, at Mads Leth-Petersen allerede har vist, at han kan skabe resultater i Dragør Kommune i et samarbejde med både medarbejdere og kommunalbestyrelse.

»Jeg er rigtig glad for, at Mads ønsker at tage handsken op som ny kommunaldirektør, og at en enig kommunalbestyrelse står bag beslutningen. Det lover godt for fremtiden,« oplyser Helle Barth.

Mads Leth-Petersen ser også frem til den nye rolle som kommunaldirektør i kommunen.

»Dragør Kommune er en meget attraktiv bosætningskommune med en smuk natur og fantastiske kulturhistoriske værdier,« siger Mads Leth-Petersen.

Den nye kommunaldirektør giver samtidig udtryk for, at han mener, at det er naturligt, at der er store forventninger til kommunens serviceniveau. Det skaber behov for løbende at tilpasse forventningerne og den økonomiske ramme, og han fortæller, at han glæder sig til at stå i spidsen for organisationen med fokus på stram økonomistyring, høj faglighed og attraktive tilbud til både borgere og erhvervsliv.

»Jeg er meget optaget af, at vi skal være en åben og imødekommende indgang for borgerne. Vi skal være en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel. Og det, vi leverer, skal have effekt og give værdi. Alt i alt ser jeg frem til at fortsætte samarbejdet med kommunalbestyrelsen og vores dygtige og kompetente medarbejdere og ledere,« slutter den nye kommunaldirektør.

Mads Leth-Petersen er 53 år gammel, gift og har tre voksne børn. Familien bor i Hillerød.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk