Vi har modtaget:

Dragør Kulturnat

En fest for fællesskabet: Dragør Kulturnat indbyder igen til en aften fuld af tradition, samvær og kulturelle oplevelser.

Igen i år bliver der naturligvis arrangeret Dragør Kulturnat – og igen den anden fredag i september, akkurat som det plejer.

Kulturnatten er ved at være en godt cementeret tradition i Dragør. En tradition, der er til glæde for såvel unge som ældre. En fredag aften, hvor vores skønne by og havn vågner op og går sent i seng.

Dragør indbyder til så mange dejlige aktiviteter, hvor her blot skal nævnes skønne arrangementer som Dragør Havnefest, Levende Låger og altså Dragør Kulturnat.

Dragør Kulturnat er et fuldstændigt frivilligt non-profit initiativ, taget med et ønske om en aften, hvor vi lokale kan mødes over forskelligartede aktiviteter og uden at skulle købe billet dertil.

I årenes løb har der været foreninger, butikker og andre arrangører, der har været med hvert år, men også nye er kommet til, og der er dermed blevet skabt endnu flere tilbud og aktiviteter, man har skulle vælge imellem. Forhåbentlig et positivt »problem« for de fleste!

Fredag den trettende … det kan jo lyde lidt uhyggeligt, men mon ikke der er arrangører, der har fundet på en hyggelig måde, at gøre vores by »uhyggelig« på? Måske uhyggelig gode tilbud i vores butikker og caféer, som jeg håber, man vil støtte massivt – også denne aften. I alle årene har der været forskellige former for live-musik ved kulturnatten, så håbet er naturligvis, at også denne del af vores kulturtradition fortsætter.

Det er ingen hemmelighed, at man fra politisk side støtter denne specielle aften rent økonomisk. Men med beskedne 5.000 kroner er det desværre begrænset, hvor meget vi kan »slå til søren« f.eks. hvad angår markedsføring. Men sådan er omstændighederne, og så må vi få det bedste ud af det – og håbe, at vi borgere sammen kan sprede ordet og aktivt deltage, når nu så mange frivillige og erhvervsdrivende har gjort sig umage, for at vi sammen skaber gode minder.

Der skal også lyde en stor tak til Dragør Nyt for i alle årene at have støttet Dragør Kulturnat på alle mulige måder. Uden deres hjælp og støtte ville det simpelthen ikke være muligt at have gennemført arrangementet med den succes, det er blevet.

Vi vil endnu engang minde om, at alle, der har lyst til at arrangere et bidrag denne aften, er hjertelig velkomne. Det kræver ingen tilmelding og er ganske gratis, hvilket kendetegner hele ideen. Man er meget velkomne til at skrive til undertegnede og fortælle, hvad man ønsker at bidrage med, med oplysning om sted og tidspunkt – så gør vi, hvad vi kan for at sprede budskabet.

Alle Dragørs foreninger, erhvervsdrivende og private indbydes således til at deltage og gøre fredag den 13. september til endnu en uforglemmelig Dragør-aften.

Med venlig hilsen
Kim Dupont
Initiativtager Dragør Kulturnat
Kimdupont62@gmail.com

Til Dragør Kulturnat har mange butikker sent åbent, og der er aktiviteter for hele familien rundt om i byen. Arkivfoto: TorbenStender.
Til Dragør Kulturnat har mange butikker sent åbent, og der er aktiviteter for hele familien rundt om i byen. Arkivfoto: TorbenStender.

Deltag i den lokale debat

Vi vil gerne høre din mening.

Har du en kommentar til et indlæg – eller noget helt andet på hjertet, som du vil dele med resten af lokalsamfundet, så send dit indlæg til Dragør Nyt på redaktion@dragoer-nyt.dk

Fik du læst?