Lene Fiege og Erland Holtehus er klar til at tage imod turister på havnen. Foto: Ebbe Krøyer.
Lene Fiege og Erland Holtehus er klar til at tage imod turister på havnen. Foto: Ebbe Krøyer.

Besøgscenteret åbner

I morgen, torsdag den 4. maj, åbner Museum Amager sæsonen med et stort arrangement i Havnepakhuset samt på Dragør Museum. Arrangementet markerer samtidig også åbningen af Dragør Turistkontor/Besøgscenter. 

I samarbejde med Dragør Kommune, Dragør Kirke og Dragør Musik- og Kulturskole markerer Museum Amager  denne dag årsdagen for befrielsen i 1945 med at afholde en besættelseshistorisk temadag med et tætpakket program med en masse spændende tilbud. 

På åbningsdagen vil det også være muligt at hilse på Lene Fiege, som er det nye ansigt, som turister kan møde i Besøgscenteret, og det forlyder, at hun glæder sig til at byde turister velkommen og fortælle om de mange spændende tilbud, som Dragør Kommune rummer. 

Museumsinspektør Camilla Cziffery Nielsen, som man igen i år kan møde i Dragør hen over sommeren, fortæller, at byens gæster kan vente nye spændende tiltag hen over sommeren i forbindelse med, at Museum Amager arbejder sammen med Dragør Kommune omkring udfoldelse af den nye turismesstrategi.

Dragør Turistkontor/Besøgscenter har åbent tirsdag til søndag kl. 11–16 i perioden 4. maj til 30. september. Samme åbningstider gælder også for Dragør Museum. 

Læs mere om arrangementet den 4. maj i annoncen i sidste udgave af Dragør Nyt eller på www.museumamager.dk 

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk