Bydelsparken.
Bydelsparken.
Vi har modtaget:

Bydelsparken

1.100 imod byggeprojekt

Når politikerne stopper med at lytte til borgerne, så er det på høje tid at vælge nogle nye. 

Helle Barth (V), Morten Dreyer (O), Nicolaj Bertel Riber (A) og Peter Læssøe (T) vil sælge og bebygge borgernes grønne frirum på Engvej.

Bydelsparken er en naturlig del af den grønne kile, der begynder ved Kirkevej og består af Dragør Kirkegård, Blushøj, det gamle og nye anlæg samt Bydelsparken.

Lokalplanen fra 2018 fastslår, at Bydelsparken er en »ubebyggelig bydelspark«. Den er tænkt som en offentligt tilgængelig park – et grønt frirum – ikke som endnu et boligkvarter.

Voksende modstand

Borgernes underskriftindsamling imod salg og bebyggelse af Bydelsparken på Engvej har rundet 1.100 underskrifter. Nærmere bestemt 1.111 indtil videre.

Indsamlingen er dragørhistoriens næststørste nogensinde, hvilket taler sit eget tydelige sprog. En stor underskriftindsamling i Dragør kommer i bedste fald op på cirka 250–400 underskrifter. Så er den også stor.

Vi er i fællesskab langt, langt over.

Prestigeprojektet CWWP

Da eksborgmester Eik Dahl Bidstrup (V) og nuværende borgmester Helle Barth (V) på udemokratisk vis forsøgte at placere deres støjende Copenhagen White Water Park (CWWP) 10–15 meter fra nærmeste naboer i årene 2018–2019, nåede borgernes indsamling imod projektet 1.213 underskrifter.

CWWP-projektet blev lukket definitivt ned i Dragør Kommune i begyndelsen af marts 2019. Dags dato er CWWP en død sild.

Underskriftindsamlingen imod etableringen af White Water World Cup-arenaen er dragørhistoriens største – og i lighed med den nutidige protestindsamling imod opførelsen af boliger og en aktivitetspark i Bydelsparken på Engvej, så hjælper borgerne atter hinanden på tværs af kommunen.

Lyt til os

1.111 har allerede sagt »nej tak«. Nu mangler vi bare, at de fire byggelystne politikere skruer op for høreapparaterne og stopper deres projekt, inden kommunalvalget den 16. november. Vi passer på vore grønne åndehuller, nu når politikerne ikke kan finde ud af det.

Bydelsparken skal naturligvis ikke svøbes i asfalt, beton og glas. De nye generationer fortjener også en »sikker skolevej« og grønne frirum i byzone.

Bebyggelsesprocenten i Dragør er allerede høj. Det nytter ikke noget, at politikerne giver sig selv carte blanche til at plastre hver en grøn plet til med boliger og larmende aktivitetsanlæg.

Borgerne må i fællesskab gøre noget aktivt for at modvirke politikernes forældede og destruktive tankegang.

Vi er i fuld gang ... hop med på vognen.

Lad os bevare Bydelsparken, hvor alle kan hygge sig – ung såvel som gammel.

Med venlig hilsen
Knud Berggreen og Kenneth Olsen
Borgere i Dragør Kommune

Vi har modtaget: Borgmesteren vil sælge Krudthus 2

Ann Harnek, Annette Nyvang og Peter Læssøe – allt fra liste T – har indsendt et debatindlæg om det...

Vi har modtaget: Mulighed for mere samkørsel

Flemming Blønd fra Sydamagerlisten har indsendt et debatindlæg om samkørsel for pendlere. Læs mere

Vi har modtaget: Ulovligt at nedlægge Wiedergårdens ældreboliger

Hardy Bengtsen, der er tidligere medlem af ­bestyrelsen i Strandparkens afd. 9, har indsendt et debatindlæg om kommunens anvisningsret...

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk