Foto: Jacob Leittenstein.
Foto: Jacob Leittenstein.

Cirkus kommer til byen

Traditionen tro kommer Cirkus Baldoni igen i år til Dragør – denne gang sker det endda også med to forestillinger i teltet på Strandlinien. Den første af de to forestillinger er Kristi himmelfartsdag, torsdag den 18. maj, kl. 15, og den anden er dagen efter, fredag den 19. maj, kl. 17.

Hvis disse datoer ikke lige skulle passe med ens kalender, så er det også muligt at besøge cirkusset lørdag den 20. maj kl. 15, hvor teltet vil være sat op lige uden for Dragør, på hjørnet af Englandsvej og Ugandavej.

Til at binde årets forestilling sammen har Cirkus Baldoni allieret sig med entertaineren Amin Jensen. Sammen med Løven Leonardo er det hans opgave at føre publikum sikkert igennem showet. 

Forestillingen, der har fået navnet »Hit med Cirkus«, samler hele familien, og som de sidste mange år sker det helt uden levende dyr, men til gengæld med internationale topartister fra stort set hele Europa. 

Med farverige og medrivede optrædender af jonglører, klovnerier, ekstreme tøjskift, knivkastning, smuk akrobatik og meget mere venter der ikke alene publikum en forestilling med gys, gru, morskab og latter, men også fart, spænding, show og dans.

Vinderne

Traditionen tro har det været muligt for læsere af Dragør Nyt at vinde cirkusbilletter – denne gang til forestillingen fredag den 19. maj.

1. præmien, som er fire billetter, er vundet af Erik Jantzen, Ternevænget.

De øvrige otte præmier, der alle er to billetter til forestillingen, er vundet af: Flemming Rosenfeldt Sieben – Poppelvej, Winnie Løfqvist – Grindsted Allé, Lis Klynge – Søvej, Musse Skibye – Thimandsvænget, Marie von Eggers – Nordstrandparken. Vivi Petersen – Lodsgården, Mads Hastrup – D. B. Dirchsens Allé, samt Helga Bertel – Tilburg Allé.

Vi ønsker alle de heldige vindere til lykke – og rigtig god tur i cirkus!

Billetter sælges på cirkuspladsen fra en time før forestillingen – samt døgnet rundt på www.baldoni.dk

Se også annoncen på side 5.

Foto: Jacob Leittenstein.
Foto: Jacob Leittenstein.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk