I årets udgave af Drag­ør Revyen vender Emilie Bjørn Kilting, i form af instruktør, tilbage. Arkivfoto: Hans Jacob Sørensen.
I årets udgave af Drag­ør Revyen vender Emilie Bjørn Kilting, i form af instruktør, tilbage. Arkivfoto: Hans Jacob Sørensen.

Dragør Revyen vender tilbage

Til efteråret vender den lokale Dragør Revyen tilbage. De frivillige bag revyen melder nemlig ud, at de efter at have arbejdet hårdt for at få revyen på benene igen nu endelig har fået det til at lykkes.

»Vi glæder os over endnu en gang at kunne byde velkommen til Dragør Revyen på fortet. Vi glæder os til endnu en gang at kunne tage kærligt gas på byen, tidsånden og dem, der stikker næsen frem,« fortæller Susanne Grønbech, formand for revyforeningen.

Opstartsmøde 

Hvis man skulle have lyst til at være med til dette års revy, så er der opstartsmøde på Dragør Fort torsdag den 30. marts kl. 19 – og fra revyen udmeldes det, at der er plads til alle – uanset om man har evner for at skrive tekster, lave pr, bygge scene, sy kostumer eller noget helt femte, er man velkommen i flokken af frivillige, fortæller formanden.

Premiere i oktober

Dragør Revyen i år får premiere torsdag den 5. oktober og spiller herefter forestillinger i ugerne 40 og 41.

Årets instruktør på revyen bliver Emilie Bjørn Kilting, der selv har stået på scenen i de sidste to revyer. Hun vil blive assisteret af Thomas Findval Sølvskov, der tidligere har instrueret revyen.

»Jeg er spændt på og stolt af at være med i Dragør Revyen igen i år, selvom det da er på en lidt anderledes måde i år,« siger Emilie Bjørn Kilting.

En gammel tradition

At der er revy i Dragør er på ingen måder nyt. Faktisk blev den første Dragør Revyen spillet tilbage i 1925 – og siden da har der været revy hvert år med nogle få undtagelser – under den tyske besættelse og under coronapandemien var revyen aflyst.

»Der er en stolt tradition for revy i Dragør. Vi er gode til at grine af os selv her i byen, og vi er heldige, at vi har nogle borgere, der er meget engagerede i lokalsamfundet,« slutter Susanne Grønbech.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk