Erhvervsprisuddeling

Venstres Erhvervspris gik i år til Adem Tokmak fra Bellano Pizzaria og Café på Kirkevej

Overrækkelsen af Venstres Erhvervspris fandt sted fredag den 24. november ved et arrangement på Bellano Pizzaria på Kirkevej. 

Det var formand for Venstre i Dragør, Erik Skovgaard Nielsen, og Venstres to medlemmer af kommunalbestyrelsen Helle Barth og Henrik Løwenheim Kjærsvold-Niclasen, der motiverede og overdrog prisen til Adem Tokmak.

Gazellevirksomhed

Erik Skovgaard Nielsen fremhævede, at Bellano har været i Dragør i mere end 28 år og dermed er byens ældste pizzaria. 

De mange år i byen vidner om gode forretningsevner i en vanskelig branche. Hvilket da også er understreget af, at Bellano Pizzaria af Dagbladet Børsen er blevet udnævnt som en gazellevirksomhed. Det kræver nemlig noget usædvanligt at få denne titel. Den kan kun opnås, hvis der har været en årrække af konstant gode økonomiske resultater og vækst, og det er der kun få i branchen, der opnår. 

Helle Barth og Henrik Løwenheim Kjærsvold-Niclasen kom ind på det sociale engagement, den gode stemning og betjeningen, der er en vigtig del af baggrund for Bellanos succes og de mange loyale kunder. Det gælder, hvad enten man er til takeaway eller til at nyde maden i deres hyggelige lokale. 

Særligt deres opbakning til natteravnene og deres »en til væggen-initiativ« vidner om et stort socialt engagement. Borgere og virksomheder kan nemlig her købe en pizza »til væggen« – et initiativ, som giver både den enlige mor, pensionisten, den sygemeldte, den hjemløse eller det syge barn en chance for at få gratis pizza. Og også det, at initiativet nu kopieres andre steder i landet, mentes at vidne om det store engagement, også socialt. 

Ali Tokmak (i midten) fremviser stolt beviset på modtagelsen af prisen. Han flankeres af (set fra venstre) Helle Barth, Adem Tokmak, Erik Skovgaard Nielsen og Henrik Løwenheim Kjærsvold-Niclasen. Foto: TorbenStender.
Ali Tokmak (i midten) fremviser stolt beviset på modtagelsen af prisen. Han flankeres af (set fra venstre) Helle Barth, Adem Tokmak, Erik Skovgaard Nielsen og Henrik Løwenheim Kjærsvold-Niclasen. Foto: TorbenStender.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk