Kristian Bluffs værk »The movement of change«.
Kristian Bluffs værk »The movement of change«.

Escapism

Udstilling i Dragør Havnegalleri

Under temaet »escapism« (eskapisme) udstiller kunstmaler Kristian Bluff sine seneste værker i både akvarel og akryl i Dragør Havnegalleri, Strandlinien 17, fra lørdag den 13. til torsdag den 18. maj.

Kristian Bluff havde en fortid inden for design og innovation, inden han valgte vejen som kunstmaler. I maj måned sidste år tog han så beslutningen om at tage springet og blive professionel kunstmaler på fuldtid, og siden da har han arbejdet med at skabe sig en portefølje af værker på hans atelier i Kongens Lyngby.

Kristian Bluff blev sidste år optaget på to censurerede udstillinger i England og har efterfølgende udstillet i kunstforeninger på Sjælland, og så er han endda lige kommet hjem fra Sao Paulo i Brasilien, hvor han har udstillet.

Frigørelse

Kristian Bluff maler store akvareller af land, hav- og bylandskaber, hvor der fremstår flere genkendelig strukturer og nuancer. Og selv betegner han sin stil som ekspressionistisk.

»Folk fortæller mig, at de ser ting i malerierne, som giver dem en oplevelse,« oplyser Kristian Bluff og forklarer, at han håber at kunne skabe følelser hos publikum.

»Hvis et af min billeder bevæger en person, er jeg lykkelig,« fortæller han.

Eskapisme er en frigørelse – en tendens til flugt fra den virkelige verden til fantasiverdenens tryghed og komfort.

»Jeg tror, mennesker har brug for at opleve malerier, som drager dem ind og til at gå på opdagelse,« siger Kristian Bluff. På udstillingen vil kunstneren også give de besøgende et indblik i sine arbejdsmetoder. Til brug herfor vil han ud over malerier tage en række skitser med.

Der holdes fernisering fredag den 12. maj kl. 16–18. Galleriet har i udstillingsperioden åbent fra kl. 10–18 hver dag.

Kirsten Tønnesens udstilling »Et blik på Drag­ør«, der har sidste dag på havnegalleriet i morgen, torsdag. Foto: TorbenStender.
Kirsten Tønnesens udstilling »Et blik på Drag­ør«, der har sidste dag på havnegalleriet i morgen, torsdag. Foto: TorbenStender.

Sidste chance for Dragør-motiver

Den lokale kunstner Kirsten Tønnesen åbnede i fredags sin udstilling »Et blik på Drag-ør« i Dragør Havnegalleri.

Motiverne er inspireret af livet i Dragør, som Kirsten Tønnesen oplever dem.

Denne udstillingen har åbent til og med i morgen, torsdag den 11. maj, i tidsrummet kl. 13–18.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk