»Et blik på Dragør«

Udstilling i Dragør Havnegalleri

Fra på fredag, den 5. maj, til og med torsdag den 11. maj udstiller den lokale kunstner Kirsten Tønnesen med udstillingen »Et blik på Dragør« på Dragør Havnegalleri, Strandlinien 17.

Kirsten Tønnesen er født og opvokset i Dragør, hvor familien også havde sine rødder. Hun var lærer på Nordstrandskolen – blandt andet i formning og billedkunst – indtil familien flyttede til Falster. 

Efter 30 år valgte Kirsten Tønnesen at vende »hjem« til Dragør, hvor hun i dag er aktiv med tegning, akvarel og oliemaling i Dragørs Aktivitetshus på Wiedergården, hvor meget af hendes arbejde har sit udspring.

Inspirationen til værkerne finde Kirsten Tønnesen på de hyppige ture langs stranden, på Kongevejen og på havnen samt i timerne som frivillig i Museum Amager-regi. Hun maler blandt andet årstidernes skiften, Dragørs gamle huse, menneskene på gaderne, udsigten fra forskellige »kaffesteder« og bænke, Store Maglebys lys, marker og store gårde samt Kongelundens trolderier.

»Havnens liv kan noget helt særligt. Motiverne og deres historier veksler for hver snes skridt fra nord til syd. Minderne myldrer frem og blander sig i, hvad jeg ser og får lyst til at tegne,« siger Kirsten Tønnesen.

Dragør Havnegalleri har åbent dagligt kl. 13–18 i hele udstillingsperioden.

Se også annoncen på side 2.

Kirsten Tønnesens værk »De er lukket«.
Kirsten Tønnesens værk »De er lukket«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk