Film i Dragør Bio

Den danske komedie »Bytte bytte baby« vises onsdag den 22. marts kl. 20, torsdag den 23. marts kl. 14 (matiné), fredag den 24. marts kl. 10 (Baby Bio), lørdag den 25. marts kl. 16 samt søndag den 26. marts kl. 16.30.

Familiefilmen »Dogtanian og de tre Muskevovser« vises søndag den 26. marts kl. 14.

Danmarkspremierer

Der er atter premierefilm i Dragør Bio.

Torsdag den 23. marts kl. 19.30 er der premiere på den prisvindende film »The Fabelmans«. Filmen vises igen fredag den 24. og lørdag den 25. marts kl. 20, søndag den 26. til onsdag den 29. marts kl. 19.30 samt torsdag den 30. marts kl. 14 (matiné). Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Ugen efter, torsdag den 30. marts kl. 20, er der premiere på den danske film »Den, der lever stille«. Filmen fortsættes.

Bytte bytte baby«.
Bytte bytte baby«.

Bytte bytte baby

Cecilie og Andreas skal være forældre, og det skal Liv og Malte også. 

Forude venter ni måneders sød ventetid med den perfekte graviditet – lige indtil de opdager, at fertilitetsklinikken har ombyttet deres befrugtede æg. Den alternative Liv er gravid med kontrolfreak-en Cecilies baby, og baby-lykken bliver med ét vendt på hovedet. 

Den umiddelbare løsning er at bytte babyer ved fødslen, men dilemmaet sætter gang i en lavine af absurde konflikter. De to kvinder må nærmest bytte liv, mens deres forvirrede mænd forsøger at navigere helskindet igennem den nu knapt så søde ventetid.

The Fabelmans

Steven Spielbergs »The Fabelmans« er et dybt personligt portræt af den familie og de følelser, der formede instruktørens liv og karriere. 

I »coming of age-fortællingen« jager den unge Sammy Fabelman drømmen om at lave film, da han opdager en hjerteskærende familiehemmelighed. 

Den kunstneriske mor, -Mitzi, er forkæmper for Sammys filminteresse, mens den videnskabelige far, Burt, ser det som en useriøs hobby. Men Sammy har hengivet sig til film og de magiske øjeblikke, der kan fortælle sandheden – om ham selv og familien. 

»The Fabelmans« trækker inspiration fra Steven Spielbergs barndom, og Spielberg står også selv bag manuskriptet i samarbejde med manuskriptforfatter Tony Kushner.

Filmen vandt de to prestigefyldte priser Bedste Film og Bedste Instruktør ved Golden Globes-prisuddelingen.

»The Fabelmans«.
»The Fabelmans«.
»Dogtanian og de tre Muskevovser«.
»Dogtanian og de tre Muskevovser«.

Dogtanian ogde tre Muskevovser

Én for alle og alle for vuf! En elsket klassiker i en ny og pelset udgave.

»Dogtanian og de tre Muskevovser« er en ny og familievenlig version af Alexandre Dumas’ elskede eventyrroman om sammenhold, ære og heltemod. 

I denne legesyge og fornøjelige udgave af det klassiske eventyr følges den unge, godhjertede og modige fægter Dogtanians spændende rejse mod at opfylde sit livs store drøm og blive en del af de kongelige Muskevovser. 

Det er tale om et sjovt og farverigt eventyr, hvor heltene må lære, at et sværd ikke vurderes efter det stål, det er lavet af, men derimod efter hjertet hos den, som svinger det.

Dogtanian drømmer om at følge i sin fars fodspor og blive del af de legendariske »muskevovser«. I hans søgen efter eventyr bringes han fra sin landsby i provinsen til Paris, hvor han møder de tre muskevovser, Porthos, Aramis og Athos, med hvem han opdager værdien af venskab og retfærdighed, samt dronningens kammerpige, Juliette, som han forelsker sig hovedkulds i.

Efter at have bevist sit værd og sin loyalitet må Dogtanian sammen med sine nye kammerater forsvare kongen imod den onde kardinal Richelieus hemmelige plan om at overtage magten og indlede krig mod England.

Går Dogtanians drøm i opfyldelse – og kan han gøre sig fortjent til Juliettes kærlighed?

»Den, der lever stille«.
»Den, der lever stille«.

Den, der lever stille

»Den, der lever stille« er en intens og medrivende filmatisering frit efter Leonora Christina Skovs prisvindende bestseller. 

Det er fortællingen om forfatteren Leonora, der efter en dysfunktionel opvækst mister kontakten til begge sine forældre. 

Da Leonora på landsdækkende tv finder ud ad, at hendes mor er kommet på hospice, bliver hun suget ind i et virvar af følelser og barndomsminder, som får hende til at tvivle på, hvad der er virkelighed og fantasi.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk