Film i Dragør Bio

»The Fabelmans« vises i dag, onsdag den 29. marts, kl. 19.30 og fortsætter i morgen, torsdag den 30. marts, kl. 14 (matiné), fredag den 31. marts kl. 10 (Baby Bio), lørdag den 1. april kl. 20 samt søndag den 2. april kl. 19.

»Asterix og Obelix: I Dragens Rige« vises søndag den 2. april kl. 14.

Danmarkspremiere

I morgen, torsdag den 30. marts, kl. 20, er der premiere på den danske film »Den, der lever stille«. Filmen vises igen fredag den 31. marts kl.20, lørdag den 1. april kl. 16, søndag den 2. april kl. 16.30 samt i perioden mandag den 3. til onsdag den 5. april kl. 20.

Påskelukket

Dragør Bio holder lukket tre dage i forbindelse med påsken – i perioden skærtorsdag, den 6. april, til og med lørdag den 8. april er der således ingen forestillinger i biografen på Jan Timanns Plads.

The Fabelmans

Steven Spielbergs »The Fabelmans« er et dybt personligt portræt af den familie og de følelser, der formede instruktørens liv og karriere. 

I »coming of age-fortællingen« jager den unge Sammy Fabelman drømmen om at lave film, da han opdager en hjerteskærende familiehemmelighed. 

Den kunstneriske mor, -Mitzi, er forkæmper for Sammys filminteresse, mens den videnskabelige far, Burt, ser det som en useriøs hobby. Men Sammy har hengivet sig til film og de magiske øjeblikke, der kan fortælle sandheden – om ham selv og familien. 

»The Fabelmans« trækker inspiration fra Steven Spielbergs barndom, og Spielberg står også selv bag manuskriptet i samarbejde med manuskriptforfatter Tony Kushner.

Filmen vandt de to prestigefyldte priser Bedste Film og Bedste Instruktør ved Golden Globes-prisuddelingen.

»The Fabelmans«.
»The Fabelmans«.
»Asterix og Obelix: I Dragens Rige«.
»Asterix og Obelix: I Dragens Rige«.

Asterix og Obelix: I Dragens Rige

Asterix og Obelix bliver uvenner – over vildsvin vs. vegansk levevis og over at være i tvivl om ukendte bivirkninger af trylledrik og det aldrig at måtte smage drikken, blot fordi man en gang som barn var faldet i gryden. 

Til gengæld er de enige om at få heftig hjertebanken, da prinsesse Yn Di og hendes livvagt, Lu Sing, ankommer som flygtninge til den lille landsby i Gallien.

De beslutter straks at drage ud for at hjælpe med at befri den fængslede kejserinde fra den forræderiske Deng Tsin Qin, som på sin side har allieret sig med den store Julius Cæsar, som alligevel efter endnu et skænderi med den skønne Kleopatra har brug for at komme hjemmefra. 

Med sine legioner og den uovervindelige Antivirus i spidsen går Cæsar i gang med at erobre Dragens Rige. Han har bare ikke regnet med at de to snarrådige gallere også dukker op og blander sig i kampen.

Den, der lever stille

»Den, der lever stille« er en intens og medrivende filmatisering frit efter Leonora Christina Skovs prisvindende bestseller. 

Det er fortællingen om forfatteren Leonora, der efter en dysfunktionel opvækst mister kontakten til begge sine forældre. 

Da Leonora på landsdækkende tv finder ud ad, at hendes mor er kommet på hospice, bliver hun suget ind i et virvar af følelser og barndomsminder, som får hende til at tvivle på, hvad der er virkelighed og fantasi.

»Den, der lever stille«.
»Den, der lever stille«.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk