Film i Dragør Bio

»Top Gun: Maverick« vises onsdag den 1. og torsdag den 2. juni kl. 20, fredag den 3. juni kl. 10 (baby bio) og kl. 20, lørdag den 4. juni kl. 20 samt søndag den 5. juni kl. 18.30.

Børne- og familiefilmen »Mus og ræv i den syvende himmel« vises søndag den 5. juni kl. 14. 

Krigsdramaet »Operation Mincemeat« vises mandag den 6. juni, tirsdag den 7. juni kl. 14 (matiné), igen samme dag samt onsdag den 8. og torsdag den 9. juni kl. 20.

»Top Gun: Maverick«.
»Top Gun: Maverick«.

Top Gun: Maverick

Efter over 30 års tjeneste som en af flådens bedste piloter befinder Pete »Maverick« Mitchell sig præcis, hvor han hører til. Han presser sig til sin yderste grænse som vovemodig testpilot og undgår med held de forfremmelser, der ville betyde, at han skulle blive på jorden. 

Da Maverick pludselig ender som instruktør for en gruppe unge Top Gun-piloter, som skal trænes til en mission, hvis lige ingen levende pilot nogensinde har oplevet, står han ansigt til ansigt med løjtnant Bradley Bradshaw med øgenavnet »Rooster«, der viser sig at være ingen ringere end selveste sønnen af Mavericks gamle ven, radarsporings-officer løjtnant Nick Bradshaw, bedre kendt som »Goose«.

Stillet over for en usikker fremtid og konfronteret med fortidens spøgelser bliver Maverick tvunget til at se sin egen dybeste frygt i øjnene, hvilket kulminerer i en mission, som kræver det ultimative offer af dem, der bliver udvalgt til at udføre den.

Mus og ræv i den syvende himmel

Efter en ret uheldig hændelse nede på jorden vågner den livlige, lille mus, Vilja, op i dyrehimlen. Her møder hun den mere forsigtige og sky ræv, Hvidbug, som Vilja helt bestemt mener at have set før – men hvor? ... Aha! Hun finder ud af, at det var Hvidbug, der jagtede hende ud på vejen nede på jorden – og at det derfor er hans skyld, at de begge er endt i dyrehimlen.

Af naturlige årsager kunne de aldrig blive venner nede på jorden, men i dyrehimlen er sagen en helt anden. Her kan dyr nemlig ikke længere spise hinanden, og de er befriet fra deres naturlige instinkter. Det er meget heldigt, for Vilja og Hvidbug bliver nemlig nødt til at samarbejde for at få succes på deres rejse gennem den mærkelige nye verden. 

Sammen begiver de sig ud på et fantastisk og uforglemmeligt eventyr. Og hvem ved – måske har det umage par alligevel mere til fælles, end de lige tror.

»Mus og ræv i den syvende himmel«.
»Mus og ræv i den syvende himmel«.
»Operation Mincemeat«.
»Operation Mincemeat«.

Operation Micemeat

Året er 1943. De allierede er fast besluttede på at ødelægge Hitlers jerngreb om det besatte Europa og planlægger derfor et massivt angreb på Sicilien. 

Men de står over for en umulig udfordring – hvordan skal de beskytte deres massive invasionsstyrker mod en potentiel massakre? Den opgave bliver betroet til to britiske efterretningsofficerer Ewen Montagu og Charles Cholmondeley. Deres mål er at planlægge og eksekvere krigens mest inspirerede og usandsynlige desinformationsstrategi, der skal centreres om den mest usandsynlige, hemmelige agent – en død mand. 

»Operation Mincemeat« er den ekstraordinære og sande historie om idéen, der ved at trodse logikken, risikere utallige af liv og teste de to britiske efterretningsofficerer til bristepunktet skulle vise at ændre krigens forløb.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2022 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk