Film i Dragør Bio

Den danske komedie »Alle for fire« vises onsdag den 17. til fredag den 19. august kl. 20, søndag den 21. august kl. 18.30 samt mandag den 22. til onsdag den 24. august kl. 20.

Animationsfilmen »Minions: Historien om Gru« vises søndag den 21. august kl. 14.

Danmarkspremiere

Dramaet »Bamse« har danmarkspremiere i Dragør Bio torsdag den 25. august kl. 20. Filmen, der fortsættes de efterfølgende dage, er en del af Biografklub Danmark. 

»Alle for fire«.
»Alle for fire«.

Alle for fire

Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf. De hænger ud med deres gamle ven, Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet.

Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere.

Timo får nu brug for alle kneb – og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage – det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Minions: Historien om Gru

Selv store superskurke har være små superskurke engang.

Det er Grus store held, at en flok herreløse Minions ser et stort (og ondt) potentiale i Gru, så han kan begynde at opbygge sit imperium. Men hans virkelige chance kommer, da han bliver kaldt til jobsamtale hos »De 6 Slyngler« – hans store forebilleder på skurkeparnasset. Da de opdager, at ansøgeren kun er 12 år, griner de imidlertid ad ham og sender ham bort – men ikke før det er lykkedes ham at stjæle en kinesisk amulet, der vil give slynglerne adgang til den kinesiske dyrekreds’ magiske magt.

Det lykkes Gru at undslippe – ikke mindst fordi Willy Knytnæve, stifteren af »De 6 Slyngler«, der er blevet snydt af sine lærlinge, giver ham en hånd. Nå ja, og så har de trofaste Minions også en hånd og et par tommelfingre med i spillet.

»Minions: Historien om Gru«.
»Minions: Historien om Gru«.

De gule Minions er i denne film på spil for femte gang, hvor historien om, hvordan de knyttede sig til Gru, allerede mens han var dreng, fortælles.

Også Dr. Nefario bliver introduceret som ung, gal videnskabsmand, så banden er komplet.

Historien om Gru er instrueret med masser af 70’er-nostalgi i referencer og musik.

»Bamse«.
»Bamse«.

Bamse

»Bamse« er en hyldest til den folkekære danske musiker, der står bag klassikerne Vimmersvej, Hvorfor går Louise til bal og I en lille båd, der gynger og mange flere. 

Bag det varme smil og smækbukserne gemte der sig en stærk og rørende fortælling om en mands livslange stræben efter anerkendelse og kærlighed. 

Flemming Bamse Jørgensen blev som den eneste af 12 søskende bortadopteret. Hans adoptivfar ønskede, at han skulle overtage familiens fabrik, men han valgte til faderens skuffelse musikken og blev frontmand i gruppen Bamses Venner. Og denne splittede baggrund sætter dybe spor i Flemming Bamse Jørgensens liv. 

»Bamse« er et varmt og menneskeligt drama, der med Bamses største hits som lydtæppe fortæller hans livshistorie.

I rollen som Flemming Bamse Jørgensen ses skuespilleren Anders W. Berthelsen.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk