Film i Dragør Bio

Den danske film »Bamse« vises i perioden onsdag den 31. august til lørdag den 3. september kl. 20, søndag den 4. september kl. 18.30 og igen i perioden fra mandag den 5. til onsdag den 7. september kl. 20. Filmen er en del af Biografklub Danmark. 

Animationsfilmen »Lille Allan – Den menneskelige antenne« vises søndag den 4. september kl. 14.

»Bullit Train« vises fra torsdag den 8. september kl. 20.

»Bamse«.
»Bamse«.

Bamse

»Bamse« er en hyldest til den folkekære danske musiker, der står bag klassikerne Vimmersvej, Hvorfor går Louise til bal og I en lille båd, der gynger og mange flere. 

Bag det varme smil og smækbukserne gemte der sig en stærk og rørende fortælling om en mands livslange stræben efter anerkendelse og kærlighed. 

Flemming Bamse Jørgensen blev som den eneste af 12 søskende bortadopteret. Hans adoptivfar ønskede, at han skulle overtage familiens fabrik, men han valgte til faderens skuffelse musikken og blev frontmand i gruppen Bamses Venner. Og denne splittede baggrund sætter dybe spor i Flemming Bamse Jørgensens liv. 

»Bamse« er et varmt og menneskeligt drama, der med Bamses største hits som lydtæppe fortæller hans livshistorie.

I rollen som Flemming Bamse Jørgensen ses skuespilleren Anders W. Berthelsen.

Lille Allan – Den menneskelige antenne

Da Lille Allans forældre bliver skilt, er han tvunget til at flytte til en helt ny by med sin far. 

Hans desperate jagt på nye venner fører til, at han pludselig agerer menneskelig antenne for sin ældre, UFO-besatte underbo, Helge. Da det tankelæsende rumvæsen, Maiken, nødlander hos dem, opstår et unikt venskab, som Allan ikke vil undvære. 

Men Lille Allan må hjælpe hende hjem, for han er ikke den eneste, der er interesseret i Maiken. En gal samler er også på sporet og vil have svar på det ældgamle spørgsmål: Er der liv i rummet – og kan det udstoppes? 

Sammen med Helge må Lille Allan – og også Maiken selv – bruge alle kneb for, at Maiken ikke lander i samlerens hænder.

»Lille Allan – Den menneskelige antenne«.
»Lille Allan – Den menneskelige antenne«.
»Bullit Train«.
»Bullit Train«.

Bullit Train

Brad Pitt har i »Bullet Train« den altoverskyggende hovedrolle som Mariehøne – den evigt uheldige lejemorder, der nu satser på en nem og fredelig opgave. Skæbnen har dog andre planer, og i et ensemble af lejemordere, der alle har et forbundet, men modstridende mål, kolliderer det hele om bord på verdens hurtigste tog. Hans eneste mål er derfor at finde ud af, hvordan han kommer af! 

»Bullit Train« sender publikum på en vild, adrenalinpumpende tur gennem det moderne Japan.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk