Film i Dragør Bio

»Charlatan« vises onsdag den 24. november kl. 20.

»Boss Baby: Det bli’r i familien« vises søndag den 28. november kl. 14.

»Ghostbusters: Afterlife« vises søndag den 28. november kl. 16.30 samt fra mandag den 29. november til onsdag den 1. december kl. 20.

Danmarkspremierer

Torsdag den 25. november kl. 20 er der danmarkspremiere på »A-ha: The Movie«.

Torsdag den 2. december kl. 19.30 er der danmarkspremiere på »House of Gucci« – filmen er en del af Biograf-klub Danmark. 

»Charlatan«.
»Charlatan«.

Charlatan

»Charlatan« er baseret på den sande historie om Jan Mikolášek – den tjekkiske homøpat, som tidligt i 1900-tallet diagnosticerede og helbredte millioner af mennesker ved hjælp af en unik intuition og viden om urternes og planternes helende kraft. 

I takt med den voksende succes og øgede opmærksomhed begyndte både det nazistiske og kommunistiske regime at fatte interesse for den ukonventionelle læge.

»Charlatan« havde verdenspremiere under Berlins filmfestival 2020 og var nomineret til den prestigefyldte pris for bedste instruktion ved European Film Awards.

A-ha: The Movie

A-ha er Norges eneste internationale popband, og deres hit »Take On Me« er stadig en af de mest afspillede sange nogensinde. 

Filmen følger bandet over en periode på fire år og fortæller historien om, hvordan tre unge mænd fulgte deres umulige drøm om at blive norske popstjerner. Da »Take On Me« blev nummer et på toplisten i USA i 1985, blev deres drøm virkelighed ... eller gjorde den?

Næsten 35 år efter deres gennembrud skaber A-ha stadig magi på scenen med deres melankolske og tidløse musik. De tre medlemmer turnerer stadig rundt omkring i verden, men bliver kørt i hver deres bil og har hver deres garderobe. De mødes kun på scenen, hvor de gør det, som de elsker allermest.

Filmen giver et intimt indblik i de udfordrende kreative og personlige dynamikker i gruppen bestående af tre stærke individer, som er vokset op sammen, men i hver sin retning. Hvad gør succes ved et venskab? Hvorfor kan de ikke længere skrive ny musik sammen?

Filmen er en historie om musik, store ambitioner, brudte venskaber – og måske tilgivelse ...

»A-ha: The Movie«.
»A-ha: The Movie«.
»Boss Baby: Det bli’r i familien«.
»Boss Baby: Det bli’r i familien«.

Boss Baby: Det bli’r i familien

Der var engang to brødre ... dengang, da fantasifulde Tim opdagede, at hans lillebror, Ted, i virkeligheden styrede verden fra det hemmelige Baby Corp. Men det er længe siden. 

Brødrene er blevet voksne og er gledet fra hinanden. Ted er en succesfuld – og meget rig – direktør for en investeringsfond, mens Tim er hjemmegående far med to dejlige børn. 

7-årige Tabitha er imidlertid vidunderligt opvakt og allerede indskrevet på eliteskolen Acorn Centeret. Nå ja, og så nærmest tilbeder hun sin succesrige onkel Ted.

Tim på sin side er bange for, at hun går glip af sin barndom. Netop da afslører lillesøster Tina, at hun har overtaget kontakten til Baby Corp, og hun indrullerer – med en babys overtrumfende jernvilje – både sin far og sin onkel Ted i en hemmelig mission for at afsløre den snedige plan, som Acorn Centers stifter, Dr. Armstrong, har lagt for at overtage verdensherredømmet. Til brødrenes store overraskelse inkluderer den hemmelig mission, at de skal gå i barndom igen. Bogstavelig talt.

Ghostbusters: Afterlife

»Ghostbusters: Afterlife« er det næste kapitel i det originale »Ghostbusters«-univers. Da en singlemor og hendes to børn ankommer til en lille by, opdager de forbindelsen mellem de originale ghostbusters og deres bedstefars hemmelige arv, som han efterlod i en lade.

»Ghostbusters: Afterlife«.
»Ghostbusters: Afterlife«.
»House of Gucci«.
»House of Gucci«.

House of Gucci

»House of Gucci« er inspireret af den chokerende sande historie om familien bag det italienske modehus Gucci. 

Da Patrizia Reggiani, en outsider fra beskedne kår, gifter sig ind i Gucci-familien, skaber hendes uhæmmede ambitioner store konflikter i familieimperiet. Det udløser hurtigt en hensynsløs spiral af forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende ... mord. 

Gennem tre årtier beskrives, hvad et navn betyder, hvad det er værd, og hvor langt en familie er villig til at gå for at bevare kontrollen. Man følger familie-imperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst og frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani idømmes 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. 

Maurizio Gucci var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for ham og hans kone, Patrizia – der nu under sit ungpigenavn er kendt som den sorte enke.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2021 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk