Mette Gjøl ved indsamlingen i efteråret 2020. Arkivfoto: TorbenStender.
Mette Gjøl ved indsamlingen i efteråret 2020. Arkivfoto: TorbenStender.

Hverdagshelte på frimærker

PostNord og Falck sætter fem hverdagshelte på frimærker. Mette Kofod Gjøl fra Dragør er nomineret for sit store arbejde til gavn for hjemløse

Af Birgit Buddegård

For første gang nogensinde får fem nulevende – ikke royale – personer plads på et frimærke.

PostNord har sammen med Falck reserveret pladsen på fire millioner nye frimærker til én af hverdagens helte fra hver region i Danmark.

Mette Kofod Gjøl er nomineret for sit store arbejde for hjemløse og er nået så langt, at hun nu er én af de ti kandidater – to for hver region – der har fået flest stemmer og således er i finalen om at få sit billede på et frimærke.

Det er for Region Hovedstaden, Mette Kofod Gjøl er nomineret, og en jury bestående af livsstilsekspert Anne Glad, professionel fodboldspiller Nadia Nadim, journalist Mads Steffensen, administrerende direktør i Falck Jakob Riis og den administerende direktør i PostNord Danmark, Peter Kjær Jensen, vil nu kåre de fem hverdagshelte, der kommer på frimærker.

Mette Kofod Gjøl har gennem flere år gjort et stort stykke arbejde for hjemløse, og hun er meget glad for nomineringen, da Dragør Nyt fanger hende på telefonen. 

I påsken delte hun sammen med sine hjælpere smørrebrød ud på Christianshavn Torv, så også hjemløse fik mulighed for en påskefrokost. 

Hun indsamler og uddeler tøj, ligesom hun til jul indsamler mad og sørger for, de hjemløse får lidt god mad. 

De fem vindere blev offentliggjort onsdag den 14. april.

Dragør Nyt vil i nær fremtid bringe et interview med Mette Kofod Gjøl.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk