A27’s U/17-hold scorer ét af deres to mål mod Fremad Amager Elite.
Nyt fra eliteoverbygningen A27:

Kampen om Amager

I den forgangne weekend bød Amagers to stærkeste talentmiljøer på fodboldfronten hinanden op til dans i DBU-turneringen. Fremad Amager Elite tog i Sundby Idrætspark imod A27 (eliteoverbygningen mellem AB Tårnby, Dragør og Kastrup) i rækkerne for både U/15, U/17 og U/19.

Den første duel fandt sted lørdag, hvor U/15-holdene (drenge født i 2006) tørnede sammen. I en meget lige kamp med chancer til begge hold var A27 mest effektive, men med to mål i første halvleg, begået af Marco Beck og Nicklas Jul, vandt A27 kampen 0–2. Resultatet betyder, at A27 er rykket op på syvendepladsen i rækken, mens Fremad ligger nummer fire.

Nærkamp om bolden.

Søndag var det U/17-holdenes tur, og også her var det A27, der løb af med sejren. Holdet bragte sig foran 0–2 på mål af Kevin Westen og et selvmål – og brændte da også et straffespark, inden Patricio Da Silva Djaquite fem minutter før tid bragte spændingen tilbage i kampen ved at reducere til 1–2. Det lykkedes dog ikke Fremad Amager Elite at få scoret flere mål, så stillingen 1–2 blev A27 fortjente resultat. Med sejren ligger A27 nu nummer tre i rækken, kun ét point fra førstepladsen, mens Fremad Amager Elite ligger nummer syv.

Umiddelbart efter kampen i U/17-rækken skulle U/19-drengene afgøre, om A27 skulle slå knockout, eller om Fremad kunne redde lidt af æren. Det var samtidig også en topkamp i Øst 1-rækken – inden kampen førte A27, og Fremad lå nummer tre.

Det blev endnu en jævnbyrdig kamp, hvor Ato Junior Smith bragte hjemmeholdet foran, inden A27’s Jonas Nielsen udlignede til pausestillingen 1–1. Et kvarters tid inde i anden halvleg scorede Ato Junior Smith endnu en gang til slutresultatet 2–1 til Fremad. Det betød, at Fremad lige nøjagtigt på en bedre målscore smuttede forbi A27 i tabellen, hvor de nu ligger henholdsvis nummer to og tre.

Dermed endte den samlede dyst i weekenden imellem de to Amager-talentfabrikker altså med en »pointsejr« på 2–1 til A27 efter tre gode og jævnbyrdige kampe, som da også samlede ganske mange tilskuere i Sundby Idrætspark.

Lokalbrag aflyst

Topopgøret imellem Dragør Boldklub og Kastrup BK, der skulle have været spillet lørdag den 12. september, er blevet udsat, idet en spiller er blevet testet positiv for covid-19.

Det er DBU København, der har valgt at udsætte kampen – og en ny dato for afviklingen er endnu ikke fastlagt.