Vi har modtaget:

Kroner i kassen, mange kroner i kassen

Der skal være mange kroner i kassen for at være en attraktiv kommune, som kan tiltrække nye indbyggere og erhvervsliv. Der skal penge i kassen til blandt andet at gøre vores ældrepleje bedre, forbedre skolerne og vedligeholde vejene. 

I Dragør Kommune har vi ved at have taget tyren ved hornene og ved at føre en stram økonomisk politik fået kontrol over likviditeten. Det vil jeg først og fremmest takke mine partifæller i kommunalbestyrelsen for. 

For at bevare denne positive tendens er det vigtigt, at vi som kommune fortsat gør os attraktive i forhold til nye og eksisterende virksomheders vækst. Det er ikke nok at få flere indbyggere til vores smukke by, der skal mere til – der skal en overordnet plan til. Vi skal frem for alt have en klar erhvervshandlingsplan – en overordnet målsætning for, hvor mange nye jobs der netto skal skabes per år for at bevare et solidt plus på bundlinjen. Dette tal er målbart og skal styres i den rigtige retning. Det, der ikke er målbart, er ikke styrbart.

Kommunen kan skrue på forskellige knapper for at gøre sig attraktiv for virksomhederne – for eksempel ved at forbedre kommunens erhvervsservice, kommunens sagsbehandling i forhold til virksomhederne eller kommunernes planlægning af arealer til erhvervsformål. Gode erhvervsaktiviteter er også vigtige for at fastholde erhvervslivet og er med til at styrke grundlaget for fortsat vækst i kommunen.

Lad mig komme med tre konkrete forslag, som alle er velkommen til at tage op.

  1. Større udnyttelse af de store græsarealer omkring havnen til udendørs arrangementer, såsom musik, teater og – mit eget koncept – Dragør opera night 
  2. Betaling for parkering på havnen for biler, som ikke er registreret i Dragør 
  3. Et kulturhus på havnen, hvor der skal være fokus på indtægtsgivende arrangementer, som folk gider at se på, og et sted, som kan tiltrække dygtige kunstnere inden for musik og teater. Kort sagt det skal være et kulturhus, som økonomisk skal kunne bære sig selv og være indtægtsgivende for kommunen.

For et stærkt og selvstændigt Dragør – med venlig hilsen
Alexander Camre
Kandidat til kommunalbestyrelsen for DF Dragør

Det kan snart være slut med at skulle kæmpe om de gode pladser til valgplakaterne. Arkivfoto: TorbenStender.

Sydamagerlisten vil forbyde valgplakater

Sydamagerlisten vil reducere visuel forurening og CO2-udslip ved at forbyde valgplakater i Dragør. Læs mere

Det er nu blevet besluttet, at der skal etableres cykelbaner på Vestgrønningen. Arkivfoto: Thomas Mose.

Konservative i sjældent mindretal

Nu kommer der cykelbaner på Vestgrønningen. Flertallet sørger for nogle nye parkeringspladser, men ikke alle erstattes Læs...

Der er trængsel ved håndvasken

Borgerne i Dragør kæmper for butikslivet og udfordrer lokalpolitikernes beslutningsvilje Læs mere

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk