Live-musik på fortet

Årets anden omgang af »Fortet Live« løber af stablen fredag den 26. og lørdag den 27. august, når fire danske bands indtager scenen på Dragør Fort. 

Fredag aften er det Jung, der lægger ud, og senere samme aften er det Die Herren, der spiller (se omtale af disse bands i Dragør Nyt nr. 33 – side 12).

Lørdag er det de to store 90’er-rockbands – The Sandmen og Dizzy Mizz Lizzy – som vil lukke og slukke årets række af Fortet Live-koncerter.

The Sandmen.
The Sandmen.

The Sandmen

The Sandmens kærlighed til liveoptræden har altid stået i et særligt vigtigt og inspirerende centrum. Både for udviklingen af ny musik, for kammeratskabet og – især – for at høste den energi mellem scene og publikum, som er en fuldstændig uvurderlig del af den benzin, bandet bruger i alt videre arbejde.

Koncerten på lørdag afvikles i en periode, hvor indspilningen af bandets næste album er i fuld gang, så muligheden for, at de her vil afprøve noget helt nyt materiale i deres repertoire af promisløs, groovy, hård og direkte musikleverancer, er nærliggende.

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy, der blev dannet i 1988, voksede i 90’erne til et af landets største musiknavne og har nu en lang række store hits på cv’et – blandt andre numrene »Silverflame«, »Love Is a Loser’s Game«, »Glory«, »11:07 PM«, »Waterline« og »Rotator«. 

Dizzy Mizz Lizzy består af skolekammeraterne Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis. Efter gruppen blev opløst i 1998, fandt de tre bandmedlemmer for en stund sammen igen i 2010, hvor de gav ti koncerter – og i 2015 blev Dizzy Mizz Lizzy gendannet og har siden udgivet to albummer.

Dizzy Mizz Lizzy.
Dizzy Mizz Lizzy.

Fest på Dragør Fort

Festområdet ved Dragør Fort åbner både fredag den 26. og lørdag den 27. august kl. 16.30, hvor de gæster, der møder tidligt ind, vil blive underholdt af dj-musik, og begge dage lukker området ned kl. 24.

Fredag går første band på scenen kl. 19.15, mens det lørdag sker kl. 19.30 – og kl. 22, begge dage, går næste band på scenen. 

Se flere informationer om koncerterne på hjemmesiden www.fortet-live.dk samt i annoncerne på side 5 og 7 i denne udgave af Dragør Nyt.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk