Martin Sibast Laugesen.
Martin Sibast Laugesen.

Lokal kandidat i øverste halvdel

Liberal Alliance prioriterer Københavns kandidat til Europa-Parlamentet

Ved et nationalt opstillingsmøde på Askov Højskole har Liberal Alliance netop prioriteret listen af kandidater til næste års Europa-Parlamentsvalg. Her blev Martin Sibast Laugesen fra Københavns Storkreds prioriteret blandet den øverste halvdel af kandidater. 

Tidligere på året indstillede partiets medlemmer fra København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør Kommuner Martin Sibast Laugesen som deres lokale kandidat, og nu har alle partiets medlemmer altså placeret ham i den øverste halvdel af de 13 opstillede kandidater. 

Partiet er sideordnet opstillet, så det er de personlige stemmer, som afgør, hvem der vælges på valgdagen. Udenrigsordfører Henrik Dahl, der har siddet i Folketinget for partiet siden 2015, blev i juni måned valgt som Liberal Alliances spidskandidat til parlamentsvalget.

Martin Sibast Laugesen har allerede godt styr på, hvad han mener, EU skal bruges til: 

»Grundet min baggrund er jeg uhyre bevidst om, hvad det betyder at være med i EU både på godt og ondt. Der er ting, vi bedst løser i fællesskab som miljø- og klimaproblematikker. Andre ting varetages bedst nationalt, for eksempel barselsregler,« siger Martin Sibast Laugesen.

Han fremhæver også det indre marked som en særlig mærkesag.

»Frihandel er afgørende, da det gør os til så velstående et samfund. Som en lille åben økonomi med mange små og mellemstore virksomheder skal Danmark modsætte sig protektionisme og fremme samhandel. Dog naturligvis med øje for den geopolitiske virkelighed,« slutter Martin Sibast Laugesen.

Martin Sibast Laugesen er uddannet civilingeniør og har en HD i finansiering. I mere end 20 år har han været selvstændig med produktudvikling, produktion, salg og eksport til lande både i og uden for EU. Ved folketingsvalget i 2022 fik han 419 personlige stemmer i Københavns Storkreds. 

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk