Nicolaj Riber borgmesterkandidat

Socialdemokratiet i Dragør har valgt deres spidskandidat til næste års kommunalvalg

Af Thomas Mose

På årets generalforsamlingen i Socialdemokratiet i Dragør, der fandt sted i marts, nedsatte partiet et kandidatudvalg med henblik på det kommende kommunalvalg, der skal finde sted til november næste år.

Udvalget har efterfølgende indkaldt forslag til borgmesterkandidater blandt partiets medlemmer. Ved fristens udløb var der kun indkommet ét forslag – nemlig partiets nuværende gruppeformand Nicolaj Bertel Riber. Han er dermed valgt som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Dragør til det kommende kommunalvalg.

Nicolaj Bertel Riber er 36 år, og ud over rollen som gruppeformand i Socialdemokratiet i Dragør er han 1. viceborgmester og formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget i Dragør Kommune.

Nicolaj Bertel Riber blev første gang stemt ind i kommunalbestyrelsen i 2017, og han overtog posten som gruppeformand efter Allan Holst i marts 2020.

Nicolaj Riber er uddannet som cand. soc. i jura og er til daglig leder af kontaktcentret i Magistrenes A-kasse.

»Trods sin unge alder er det en både erfaren og kompetent borgmesterkandidat, der kommer øverst på den socialdemokratiske liste til kommunalvalget i Dragør,« siger Kaj V. Holm, der er formand for Socialdemokratiet i Dragørs kandidatudvalg.

De øvrige kandidater på listen til næste års kommunalvalg vil fundet senere i en særskilt proces, oplyser kandidatudvalgsformanden.

Nicolaj Riber er valgt som Socialdemokratiet i Dragørs borgmesterkandidat til kommunalvalget i november 2025.
Nicolaj Riber er valgt som Socialdemokratiet i Dragørs borgmesterkandidat til kommunalvalget i november 2025.

Erhvervsmæssig affotografering af Dragør Nyts annoncer og tekst er ikke tilladt.
© Copyright 2015–2024 Dragør Nyt.
Forbehold for trykfejl.

Hjemmesiden er lavet af Starco Grafisk