Victor Dyhl (med bolden) er blandt banens bedste.
Nyt fra Dragør Boldklub:

DB’s sejrsstime fortsætter

Dragør BK–BK Frederiksholm Sydhavnen 2–0

På en råkold, blæsende onsdag aften tog Dragør Boldklubs førstehold (DB) imod Frederiksholm Sydhavnen, (BFS) på bane 1 – den bane med græs.

Kampen var et vigtigt opgør for DB, som med en sejr kunne tilbage på 3.-pladsen – to point foran Kastrup.

Desværre bød vejret ikke på publikumsvenlige tilstande, og det var så som så med opbakningen.

Der blev talt om »indianerfodbold« på sidelinjen. Alt for mange boldtab og afleveringer, der ikke sad, som de skulle. For langsomt opspil, som modstanderen var gode til at dæmme op for. Det var nok det, de fleste så de første 45 min.

BFS var tæt på at gøre livet surt for DB kort inde i første halvleg, men Mads Glæsner var hurtig inde på stregen og fik pareret en afslutning ud i spil igen.

DB blev dømt offside i to omgange inden for de første 15 min. Efterfølgende fik DB lagt spillet op på BFS’s banehalvdel, og herefter styrede man i store dele af første halvleg kampen.

BFS levede på kontramuligheder, men DB-forsvaret stod godt.

Det var alligevel BFS, der det sidste kvarter af første halvleg kom tættest på at score. BFS fik med deres enkle spil held til at presse DB bagud. Men når afslutningerne kom, var Glæsner klar i målet – og tak for det.

Første halvleg var ikke det bedste spil, DB havde leveret dette forår, men det blev der lavet om på i anden halvleg.

I pausen skiftede DB Albert Skytte, Marcus Donnelly og Tobias Damkær ind. Ud gik Julius Krüger, Mathias Rahbek og Kasper Walker.

Der var kun spillet 20 sekunder, før Marcus Donnelly, fik sin første chance for afslutning.

Og Marcus Donnelly, som kom til DB fra Kastrup i vinterpausen, viste blot fire min. senere sine centerforward-evner igen. Albert Skytte sendte bolden frem af til Patrick Sandby, som hurtigt spillede videre til Kim Have. Have kom frem i BFS-feltet og leverede en perfekt bold ind til Donnelly, som med en inderside sendte bolden i mål uden chance for BFS-målmanden.

Patrick Sandby, som ikke havde spillet en turneringskamp siden november, blev skiftet ud efter 67 min. Han blev erstattet af Kaper Walker.

DB fik sat BFS under pres i den sidste del af anden halvleg, og man fik vist, hvem der var ejer af hjemmebanen. Det negative var, at Lukas Sø-gaard fik et gult kort for en (for) hård tackling. Noget, som dommeren nok havde lagt op til i løbet af kampen, og som han til sidst måtte sætte en stopper for.

DB afgjorde kampen på et 2–0-mål i overtiden efter en scoring af Victor Dyhl.

Tobias Oppermann sendte Kasper Walker af sted på venstrefløjen. Dyhl fulgte med inde på midten og fik her serveret en perfekt aflevering, som han satte i kassen til 2–0.

Alle spillere kæmpede og gav positivt indtryk – særligt Victor Dyhl og Mads Glæsner gjorde det godt, sidstnævnte med de mange fantastiske indgreb i målet.